BRUTALNO ČEDOMORSTVO KOD GOSPIĆA?! Mlada mama bacila bebu u bunar - novorođenče našao stočar u crnoj kesi za smeće!

Autor:

Svet

17.08.2023

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šira javnost trenutno nema detalje o okolnostima ovog tragičnog događaja, a policija je izjavila da su dalji detalji zadržani radi zaštite porodice i poštovanja privatnosti.

BRUTALNO ČEDOMORSTVO KOD GOSPIĆA?! Mlada mama bacila bebu u bunar - novorođenče našao stočar u crnoj kesi za smeće!

Foto: Profimedia

Policija BiH

U mestu Perušić, nedaleko od Gospica u Hrvatskoj, otkriveno je telo novorođenčeta 4. avgusta, a sada je 20-godišnja žena uhapšena pod sumnjom za krivično delo teško ubistvo. Policija je nakon opsežne i temeljite kriminalističke istrage došla do zaključka da je osumnjičena žena, državljanka Hrvatske, izvršila ovaj zločin.

Šira javnost trenutno nema detalje o okolnostima ovog tragičnog događaja, a policija je izjavila da su dalji detalji zadržani radi zaštite porodice i poštovanja privatnosti. Pretpostavlja se da će istraga nastaviti razjasniti sve okolnosti ovog slučaja kako bi se donela pravedna odluka u skladu sa zakonima.

Telo novorođenčeta nađeno u mestu Prvan Selo kod Perušića u seoskom bunaru. Bilo je umotano u crnu vreću i bačeno u bunar pun vode.

Pronašao ga je stočar kada je došao da uzme vodu iz bunara da bi napojio stoku. Novorođenče je nađeno u gotovo pustom naselju, pa se pretpostavlja da je tamo dovezeno.

- Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave ličko-senjske završili su opsežnu i složenu kriminalističku istragu povodom pronalaska tela novorođenčeta na području Perušića, koje je pronađeno 04.08.2023. Sprovedenom kriminalističkom istragom utvrđeno je da je osumnjičena, dvadesetogodišnja hrvatska državljanka, počinila krivično delo teško ubistvo - saopštila je policija.

Ovo tragično ubistvo novorođenčeta potresa zajednicu, a pravosudni organi će sprovoditi dalje postupke kako bi se utvrdile sve činjenice i obezbedila pravda za žrtvu.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading