PIJAN I DROGIRAN BEŽAO OD POLICIJE PA UDARIO U BANDERU! Detalji teške nesreće u Beogradu! I VOZAČ I NJEGOV SAPUTNIK IZLOMLJENI!

Autor:

Hronika

17.08.2023

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač L.Č. (19) vozio je auto marke "škoda". On se pre nesreće nije zaustavio na znak stop saobraćajnog policajca.

PIJAN I DROGIRAN BEŽAO OD POLICIJE PA UDARIO U BANDERU! Detalji teške nesreće u Beogradu! I VOZAČ I NJEGOV SAPUTNIK IZLOMLJENI!

Foto: republika, google earth

Dva mlađa muškarca teško su povređena sinoć kada su se prevrnuli kolima u Beogradu na vodi. Njih su kolima Hitne pomoći prevezli u Urgentni centar na reanimaciju.

Do jezive saobraćajne nesreće je došlo u Bulevaru Vudroa Vilsona kada je jedno vozilo izletelo van kolovoza i udarilo u metalnu banderu javne rasvete.

Vozač L.Č. (19) vozio je auto marke "škoda". On se pre nesreće nije zaustavio na znak stop saobraćajnog policajca. Škodom je nastavio kretanje i prošao kroz vise crvenih svetala na semaforu, nakon čega je došlo do nesreće.

Putnici L.A. (18) i A.P.(18) u svesnom i komunikativnom stanju vozilom Hitne pomoći prevezli u Urgentni centar. L.A. ima prelome ruke i noge, a A.P. je zadobio prelome karlice i pubične kosti.

Kod vozača je na alkotestu otkriveno da je imao 0,44 promila, na droga testu bio je pozitivan na kanabis, i on je zadržan u policijskoj stanici.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zlo seme

17.08.2023 09:11

Sto barr budale ne pogibose? Ovako cemo morati jos i lecenje da im placamo!