PROREKLI SVOJU SUDBINU: Nosili dresove ovih klubova kao mali, pa postali njihovi LIDERI!

Autor:

Sport

15.08.2023

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moizes Kaisedo je samo poslednji u nizu.

PROREKLI SVOJU SUDBINU: Nosili dresove ovih klubova kao mali, pa postali njihovi LIDERI!

Foto: Instagram/Printscreen/ChelseaFC, Tanjug/AP

Ekvadorac Moizes Kaisedo postao je novi fudbaler Čelsija, nakon što je za nestvarnih 110 miliona funti stigao iz ekipe Brajtona.

Dugo je trajala saga oko Kaisedovog odlaska sa juga Engleske, a na kraju je, posle borbe Čelsija i Liverpula, mladi vezista završio u Londonu.

Ono što je još zanimljivije jeste da je sam Kaisedo sebi prorekao sudbinu, jer se kao mali slikao upravo u dresu "plavaca". Prvo je na poklon dobio Kanteov dres, zatim je usledila i verzija u dresu Čelsija, da bi tri godine nakon toga Ekvadorac potpisao ugovor sa ekipom koju predvodi Maurisio Poketino.

Potpisivanje ugovora sa velikanom evropskog fudbala je Moizes znao da proslavi, i to sa svojom majkom.

Inače, nije Ekvadorac prvi koji je sebi prorekao sudbinu, tako što je dres nekog kluba nosio kao mali, a zatim je i jednog dana stigao da dominira u istom tom klubu. Sličnu situaciju smo videli i kod Erlinga Halanda, napadača Mančester sitija.

Naime, njegov otac Alfi je svojevremeno igrao za Siti, a dok je Erling bio mali, slikao ga je u dresu Mančester sitija. Dvadesetak godina kasnije, Norvežanin je najbolji napadač Evrope, baš u dresu ovog engleeskog kluba.

I van fudbala smo puni sličnih primera, a jedan od njih je i Nikola Jokić. Sada već viralna je postala njegova slika, kada kao mali nosi Denverov dres. Sada, Srbin je najbolji košarkaš sveta, upravo u Denverom dresu.

Takođe, sličnu situaciju smo imali i u Zvezdi, kada je Vujadin Savić uslikan kao mali u crveno-belom dresu, a kasnije je postao deo slavne generacije ovog kluba.

Foto: Instagram/Printscreen/Vujadinsavic

 

Pišite nam u komentaru ako se setite sličnog primera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading