SJAJNE VESTI ZA "PLAVCE": Čelsi doveo ZVER iz Premijer lige!

Autor:

Sport

15.08.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo pojačanje u ekipi Maurisija Poketina.

SJAJNE VESTI ZA "PLAVCE": Čelsi doveo ZVER iz Premijer lige!

Foto: Tanjug/AP

Moizes Kaisedo

Ekvadorski fudbaler Moises Kaisedo prešao je iz Brajtona u Čelsi, potvrdio je klub sa Stamford bridža.

Transfer je vredan 100 miliona funti, a sa bonusima bi mogao da dostigne rekordnih 115 miliona.

Kaisedo ima 21 godinu, a prethodne dve sezone u Brajtonu odigrao je izuzetno kvalitetno i postao jedan od najtraženijih igrača na Ostrvu, s obzirom na to da ga je hteo i Liverpul.

Podsetimo, saga oko odlaska Ekvadorca iz Brajtona je trajala nedeljama, a na kraju je Čelsi uspeo da preotme sjajnog vezistu "redsima" ispred nosa. Osim Kaiseda, na Stamford Bridž će stići i Romeo Lavija, vezista Sautemptona, za kog je Liverpul takođe bio zainteresovan, pa se čini da će tim iz Londona odneti "duplu pobedu" nad svojim rivalom.

Podsetimo, ove dve ekipe su se sastale i u prvom kolu Premijer lige, a meč na Stamford Bridžu je završen rezultatom 1:1. U narednom kolu, "plavci" gostuju Vest Hemu, pa ćemo videti da li će Kaisedo dobiti priliku da u toj utakmici debituje za novi klub.

Inače, ovo nije prvo pojačanje za ekipu koju sa klupe predvodi Maurisio Poketinom, pošto su već u London, između ostalih,  stigli i Kristofer Nkunku, Nikolas Džekson, Aksel Disasi i Robert Sančez.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading