SPEKTAKL NA STAMFORD BRIDŽU: Liverpul i Čelsi REMIZIRALI - sjajan meč u Londonu! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.08.2023

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledali smo vrhunski intenzitet svih 90 minuta.

SPEKTAKL NA STAMFORD BRIDŽU: Liverpul i Čelsi REMIZIRALI - sjajan meč u Londonu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Duel na meču Čelsi-Liverpul

Fudbaleri Čelsija i Liverpula odigrali su 1:1 (1:1) u derbi meču prvog kola Premijer lige.

Pogodak za "redse" je postigao Luis Diaz u 18. minutu, na sjajno dodavanje Moa Salaha, dok je izjednačenje domaćoj ekipi doneo Aksel Disasi u 37. minutu meča, posle asistencije Bena Čilvela.

Liverpul je od starta bio bolji tim, a kruna toga je stigla pogotkom Kolumbijca, nakon sjajne akcije. Ubrzo su "crveni" stigli i do drugog gola, ali je on poništen, pošto se Salah, strelac istog, našao u ofsajdu.

Zaigrao je Čelsi od tog trenutka mnogo bolje, a Disasi je posle kornera postigao prvenac, za eksploziju na Bridžu. Samo dva minuta kasnije je Čilvel ubacio loptu u mrežu gostiju, ali je pogodak poništen zbog ofsajda. 

U sjajnom ritmu je nastavljena utakmica i u drugom poluvremenu. Imale su obe ekipe svoje prilike, Liverpul preko Darvina Nunjeza, a Čelsi preko Mihajla Mudrika u samom finišu, ali promene rezultata nije bilo, pa su na kraju igrači oba tima morala da se zadovolje samo bodom na startu prvenstva.

U narednom kolu, Čelsi će gostovati ekipi Vest Hema, dok će Liverpul prvi trijumf u sezoni juriti na svom stadionu, gde će ugostiti Bornmut.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading