"PLAVCI" NA PRAGU SJAJNOG POTPISA: Čelsi dovodi ZVEZDU Premijer lige?!

Autor:

Sport

03.08.2023

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Londonski klub želi da osigura veliko pojačanje.

"PLAVCI" NA PRAGU SJAJNOG POTPISA: Čelsi dovodi ZVEZDU Premijer lige?!

Foto: Tanjug/AP

Moizes Kaisedo

Fudbaler Brajtona i ekvadorski reprezentativac Moizes Kaisedo saopštio je da želi da napusti engleski klub, prenose britanski mediji.

Kaisedo je početkom godine bio na pragu prelaska u Arsenal, ali predstavnici dva kluba nisu uspeli da se dogovore u vezi obeštećenja za ekvadorskog fudbalera.

Interesovanje za Kaiseda je pokazao Čelsi, koji je poslao nekoliko ponuda, ali rukovodstvo Brajtona nije pristalo da proda Ekvadorca. Britanski mediji podsećaju da su čelnici Brajtona obećali Kaisedu da će mu omogućiti transfer u letnjem prelaznom roku.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Moizes Kaisedo u dresu Kolumbije

Čelsi je navodno ponudio za ekvadorskog reprezentativca 80 miliona funti, ali Brajton ne želi da proda Kaiseda za manje od 100 miliona funti. Ipak, sve se čini da će se dve ekipe uskoro dogovoriti i da ćemo vezistu u narednoj sezoni gledati na Stamford Bridžu.

Kaisedo (21) je član Brajtona od 2021. godine, a prošle sezone je odigrao 53 meča za engleski klub u svim takmičenjima i postigao je dva gola.

Za reprezentaciju Ekvadora tri puta se upisao u listu strelaca na 32 utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading