ZVEZDA DOBIJA VELIKO POJAČANJE IZ PREMIJER LIGE: Navijač crveno-belih STIŽE na Marakanu?!

Autor:

Sport

03.08.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barak Bahar zadovoljno trlja ruke.

ZVEZDA DOBIJA VELIKO POJAČANJE IZ PREMIJER LIGE: Navijač crveno-belih STIŽE na Marakanu?!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde su na sjajan način započeli sezonu, pošto su nakon dobrih igara u pripremnim utakmicama, savladali Vojvodinu sa 5:0 na otvaranju Superlige Srbije.

U moru dobrih vesti, stigla je i jedna loša, a to je da je Strahinja Eraković, dugogodišnji štoper ekipe sa Marakane otišao u Zenit.

Naoštreni su iz redova šampiona Srbije da dovedu pojačanje, a čini se da je izbor pao na Vanju Drkušića, koji nastupa za Soči.

- Agent Mladen Ratkovica me je obavestio da postoji interesovanje Crvene zvezde. Bukvalno je to sve što imam od informacija. Takođe, znam da su klubovi ranije pričali, u kojoj su sad fazi zaista ne bih znao - rekao je Vanja Drkušić za "Sportski žurnal".

Dodao je da nije tajna da od malih nogu navija za slavni beogradski klub.

Zvezda je veliki klub. Nije tajna da sam navijač Crvene zvezde. Pamtim je od malih nogu tako da je normalno da prija kada čuješ da se jedan tako veliki klub interesuje za tebe.

Ističe da se ne plaši konkurencije.

Snalazim se u timovima koji igraju napadački fudbal. Brz sam, tako da mogu da pohvatam kontre.

Za kraj, istakao je da ne bi imao ništa protiv da igra zajedno sa Aleksandrom Dragovićem, štoperom crveno-belih.

Mlad sam igrač, mogu još mnogo da naučim, a gde ćete bolje prilike od kapitena Crvene zvezde Aleksandra Dragovića. Još uvek štopera za neki od timova iz liga petice - zaključio je Drkušić.

Videćemo u narednim danima da li će do dogovora doći i da li će Drkušić dobiti priliku da nastupa za tim za koji navija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading