SEVER JE UZ TEBE! Srbin potpisuje, odmah dobio veliku podršku navijača

Autor:

Sport

16.08.2023

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najvernije pristalice nisu zaboravile šta im je iskusni fudbaler sve doneo 2010, pre nego što je otišao dalje u Evropu, a sada se vraća iz komšiluka.

SEVER JE UZ TEBE! Srbin potpisuje, odmah dobio veliku podršku navijača

Foto: FK Ribnica Jovac

Marko Arnautović biće novi fudbaler Intera. Austrijanac srpskog porekla prošao je medicinske preglede i samo ga još potpis deli od zaduženja dresa vicešampiona Evrope. Iako praktično još nije ni predstavljen, o debiju da ni ne govorimo, Arnautović je već zadobio naklonost navijača slavnog kluba.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Marko Arnautović

Naime, njega su prilikom dolaska na "Đuzepe Meacu" sačekali brojni navijači Intera. Oni su se okupili kako bi mu poželeli dobrodošlicu u klub za koji je već nastupao u nezaboravnoj sezoni 2009/10. kada je Inter pod vođstvom Žozea Murinja osvojio tripletu, odnosno Ligu šampiona, Seriju A i Kup Italije.

Dobrodošao nazad u porodicu, sever je uz tebe - poručili su navijači Intera Arnautoviću transparentom i skandiranjem.

Inače, Marko Arnautović u Inter dolazi iz Bolonje za koju je igrao dve sezone, a te 2021. ga je doveo Siniša Mihajlović. Pre toga on je nastupao u Kini, ali i Vest Hemu, Stouku, Verderu i Tventeu čiji je igrač i bio pomenute 2010. ali na pozajmici u Italiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading