OPŠTI HAOS! Kulja BES u Bolonji: Miha ovo nije TOLERISAO!

Autor:

Sport

12.03.2023

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantno ponašanje kontroverznog golgetera.

OPŠTI HAOS! Kulja BES u Bolonji: Miha ovo nije TOLERISAO!

Foto: Profimedia.rs

Siniša Mihajlović i Marko Arnautović

Fudbaleri Bolonje i Lacija remizirali su bez golova, a meč će ostati upamćen po ljutitom ponašanju napadača domaćina Marka Arnautovića, koji je svih 90 minuta presedeo na klupi.

Austrijski reprezentativac je bes iskalio šutiravši sve što je bilo kraj njega, a trener Tijago Mota se "napravio Toša".

Arnautović je ljut? Nisam video reakciju. On dobija malo prostora jer u ovom trenutku drugi igrači zaslužuju da igraju više od njega. Nema revolucije. Igra ko zaslužuje, izabrao sam najbolji tim da se suprotstavi Laciju. Branili smo se kada je bilo potrebno - naveo je bivši vezosta.

 

 

Podsetimo da je Arnautovića ubedio da dođe u Bolonju preminuli srpski stručnjak Siniša Mihajlović, a ovakvi ispadi mu nisu bili svojstveni tokom Mihinog mandata, bez obzira na buran temperament koji ga krasi.

Austrijanac je tekuće sezone na 15 utakmica u Seriji A postigao osam golova, uz jednu asistenciju, a njegov klub trenutno zauzima osmu poziciju na tabeli sa 36 osvojenih bodova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading