BAHAR VERUJE ZVEZDINOJ DECI: Spartak nova prilika za dokazivanje

Autor:

Sport

14.08.2023

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lučiću, Mijatoviću, Šljiviću i Nedeljkoviću veruje se na Marakani.

BAHAR VERUJE ZVEZDINOJ DECI: Spartak nova prilika za dokazivanje

Foto: Starsport

Vladimir Lučić

Mladi fudbaleri Crvene zvezde od 2002. do 2005. godišta ove sezone igraju zapaženu ulogu u seniorskoj konkurenciji. U sva tri prethodna kola Superlige šef struke Barak Bahar pružio im je priliku da se pokažu, a nesumljivo će i u subota (20.30) na Marakani u okviru 4. runde dobiti šansu i protiv Spartaka. Opravdano, jer brojke ne lažu, a minuti u prethodnom periodu najbolji su pokazatelj koliko im se veruje.

Vladimir Lučić (krilni napadač) iz generacije 2002. godište sakupio je 154 minuta na tri utakmice, dok je u duelima protiv Napretka i Mladosti bio starter. Za debitantski pogodak mu je bilo potrebno svega 13 minuta protiv Vojvodine u prvom kolu. Njegov gol izabran je za najlepši u julu po izboru zvezdaša, a zabeležio je i jednu asistenciju na meču s Kruševljanima. 

Jovan Mijatović (napadač) prvi je iz klase 2005 koji je zadužio opremu seniorskog tima Crvene zvezde i do debitantskog pogotka stigao je još u prethodnom ciklusu Superlige Srbije. Prvi takmičarski meč ove sezone je odigrao nedavno u Lučanima, a svega 180 sekundi u igri mu je bilo potrebno da zatrese mrežu.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Jovan Mijatović

 
Jovan Šljivić (vezni fudbaler) je Mijatovićev vršnjak i profil fudbalera koji navijači obožavaju, jer je jednim potezom podiže publiku na noge. Posle Lučića odigrao je najviše minuta, ukupno 64 na dve utakmice protiv Vojvodine i Napretka. 
 
Kosta Nedeljković (desni bek) takođe je rođen 2005. i talentom, napornim radom i fenomenalnim predispozicijama uspeo je da dođe do prvog tima, s kojima je nadavno produžio ugovor. Kao i njegovi mladi saigrači, najbolji utisak je ostavio tokom pripremnog turnira u Rusiji i pokazao da se na njega može računati, dok je u zvaničnim utakmicama priliku da debituje dobio protiv Napretka, kada je proveo na terenu 31 minut. 

Zvezdina deca Stefan Leković, Nikola Mituljikić i Nikola Knežević u novoj sezoni još uvek nisu upisali minute.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading