KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Na Marakanu stiže pojačanje! Bahar lično insistirao

Autor:

Sport

12.08.2023

22:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi ofanzivac nedavno je postigao debitanski gol.

KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Na Marakanu stiže pojačanje! Bahar lično insistirao

Foto: Starsport

Barak Bahar

Omladinska škola Fudbalskog kluba Crvena zvezda radi punom parom. U aktuelnom sastavu nekoliko bisera kali se pod budnim okom izraelskog stručnjaka Baraka Bahara. Leković, Lučić, Šljivić samo su neki od njih. Potvrdila se i teza da crveno-beli dobro zarađuju od prodaje fudbalera stasalih na pomoćnim terenima stadiona u Ljutice Bogdana, pošto je nedavno Strahinja Eraković za obeštećenje od 7.000.000 evra prešao u Zenit iz Sankt Peterburga.

Novi prvotimac najtrofejnijeg kluba na Balkanu uskoro bi mogao da postane još izdanak omladinske škole. "Mocartsport" piše da je Barak Bahar lično insistirao na prekomandi u prvi tim mladog Andrije Maksimovića, najboljeg Zvezdinog pitomca iz generacije 2007. Navodno je njegove kvalitete primetio u ubedljivoj pobedi Grafičara, filijale crveno-belih, protiv Jedinstva na Ubu (3:0), kada je u sklopu prvog kola Prve Lige Srbije uspeo da se upiše u strelce. Bio je Maksimoviću debitanski gol.

Republika

Foto: Starsport

BISER: Maksimović

Ofanzivni vezista sa 16 godina i dva meseca postao je najmlađi strelac crveno-belih u seniorskom fudbalu, pošto "Zvezdin Mesi" u Grafičaru nastupa na dvojnoj registraciji. Podsetimo, najmlađi strelac gola za Crvenu zvezdu je Luka Jovića koji je pogodio sa 16 godina, 5 meseci i pet dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading