"PIK FORME BIĆE U LIGI ŠAMPIONA"! Moćne izjave Bahara koje paraju uši navijačima Zvezde

Autor:

Sport

29.07.2023

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sviđa mi se pritisak. Podstiče me sve ovo, čitava ova euforija, ističe izraelski stručnjak

"PIK FORME BIĆE U LIGI ŠAMPIONA"! Moćne izjave Bahara koje paraju uši navijačima Zvezde

Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda na superligaškoj premijeri u novoj sezoni 2023/24. ugostiće Vojvodinu u nedelju od 20 časova, a tim povodom govorio je trener beogradskih crveno-belih Barak Bahar.

Šestostruki uzastopni šampion Srbije perfektno je odradio pripremni period, pošto su svih sedam protivnika, od kojih su neki renomirani, savladani ubedljivo. Poslednji u nizu svakako je italijanska Fjorentina koja je u generalki na Marakani prošle srede pred 37.000 navijača ispraćena s pet golova u mreži.

- Uzbuđen sam što počinjemo. Želimo da se svidimo sa navijačima, očekujem spektakl, mogu da obećam da će videti isto ono kao što su gledali protiv Fjorentine, ali ne u smislu golova, već tako što ćemo imati istu želju i strast za pobedom - počeo je Bahar i nastavio:

- Želimo da budemo u najboljoj mogućoj formi. Naravno, pik forme će biti na startu Lige šampiona, igrači napreduju iz meča u meč i to me raduje.

Potom govorio o narednom rivalu Vojvodini.

- Gledali smo poslednje utakmice Vojvodine. Ne samo ovu protiv Kiprana. Oni su dobar tim. Rezultat nije loš protiv APOEL, imaju šansu za prolaz dalje ka Ligi konferencija. Mi smo spremni, u mom prethodnom klubu sam imao sličnu situaciju. Mi smo spremni za ovu utakmicu, imamo pametne igrače koji mogu sve da reše u našu korist - jasan je trener Zvezde.

Iako je zadovoljan igračkim kadrom koji poseduje, osvrnuo se na neke slabije sekvence svog tima u duelu s Italijanima.

- Rekao sam poslednji put, sve što želim ja ću reći generalnom direktoru Zvezdanu Terziću. Ako mi nešto treba, ako sam zadovoljan timom, reći ću samo upravi kluba - ističe Bahar i nastavlja:

Republika

Foto: Starsport

SARADNJA: Terzić i Bahar

- Imali smo i dobre i loše periode protiv Fjorentine. Pobedili smo sa ubedljivih 5:0, ali je moglo da bude mnogo više. Mi smo na početku, popravljamo stvari iz dana u dan, uigravamo se i upoznajemo i bićemo još bolji!

Na pitanje zašto je u sredu nosio majicu s natpisom "Tokio", odnosno da li je to aluzija na titulu prvaka sveta koju je Zvezda osvojila i da li planira da ponovi taj uspeh, Bahar se najpre nasmejao, a zatim odgovorio:

- Moraćete da sačekate na ovaj odgovor.

Poslednje u nizu pojačanja Crvene zvezde jeste Uroš Kabić (19), koji je na Marakanu stigao upravo iz Vojvodine.

- Pričao sam sa njim pre pola sata, ali ne o Vojvodini. Iznenadio me dobrim engleskim jezikom, a pričali smo o drugim stvarima.  Sa svima razgovaram, a Kabiću predviđam veliku karijeru - kaže Barak i nadovezuje se na ostale mlade fudbalere na koje raspolaže u timu:

- Mladi igrači su odlični. Nisam zadovoljan samo onim što su radili na utakmicama, nego i onim na treningu, odnosom, zalaganjem. Imaju veliki talenat, a ko će biti prvi bonus moraćete da sačekate. Svakako imamo mnogo bonus igrača i svi zaslužuju mesto.

Zdravstveni bilten je povoljan.

- Mijatović ima malu povredu, kao i Katai, ali ostali su spremni za meč. Kanga se vratio nakon što je imao privatnih problema i biće na raspolaganju - ističe izraelski stručnjak.

Protiv Viole kapitensku traku poneo je Mirko Ivanić, pošto u sastavu nije bilo Aleksandra Dragovića.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

KAPITEN: Ivanić

- Srećan sam što se Ivanić vratio u formu. Nije bio baš zadovoljan na početku, ali smo posle razgovora uspeli da rešimo sve - naglašava pedantni trener.

Život u Beogradu baš je po njegovoj meri.

- Sviđa mi se grad. Porodica se vratila u Izrael, ali su oduševljeni. Beograd je lep, nisam fokusiran samo na posao u svakom trenutku, obišao sam grad. Srećan sam što sam ovde - iskreno će Bahar.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/Barak Bahar

ZADOVOLJAN: Barak sa sinom na Kalemegdanu

Na konferenciji za mediji na Marakani bile su prisutne i kolege iz Barakove otadžbine. Njih je zanimalo njegovo viđenje euforije koja je zavladala nakon briljantnih partija Zvezde.

- Znam da su velika očekivanja, možda čak da osvojimo Ligu šampiona. Ne plašimo se uspeha, to je deo nas, radićemo da budemo što bolji. Sviđa mi se pritisak, to me pokreće, mi smo spremni za ovaj izazov. Podstiče me sve ovo, čitava ova euforija - zaključio je Barak Bahar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading