DECO BUDITE RASTEREĆENI TADA IGRATE NAJBOLJE! Nenad Milijaš PRECIZNO o ekipi Baraka Bahara i "klincima"!

Autor:

Sport

09.07.2023

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako se po jutru dan poznaje, ovaj tim sa Marakane je spreman za velika dela.

DECO BUDITE RASTEREĆENI TADA IGRATE NAJBOLJE! Nenad Milijaš PRECIZNO o ekipi Baraka Bahara i "klincima"!

Foto: Starsport

Nenad Milijaš

Fudbaleri Crvene zvezde krenuli su silovito pripreme za sezonu u kojoj će igrati u grupnoj fazi Lige šampiona.

Barak Bahar insistira na visokom presingu, napadačkom fudbalu, a za sada sve izgleda fantastično.

Ono što najviše raduje navijače crveno-belih je to što mladi igrači dobijaju minutažu i koriste je na pravi način.

Na ovu temu razgovarali smo sa trenerom omladinskog tima, nekadašnjim reprezentativcem i legendom Crvene zvezde Nenadom Milijašem.

Foto: fkcrvenazvezda

Nenad Milijaš

 

Za Republika.rs bivši kapiten kluba iz Ljutice Bogdana rekao je:

Lepa stvar za Crvenu zvezdu su rezultati u pripremnom periodu, prvenstveno način na koji su ostvareni ti rezultati. Lepo je gledati tim, i čestitam im, ali to su samo pripreme, i svi se spremamo prvo za naše prvenstvo a onda i za Ligu šampiona - rekao je Milijaš, a potom nastavio o zvezdinoj deci.

Imaju mogućnosti i puno minutaže u svim tim rezultatima, nisam tamo, ali sam u kontaktu i znam da dobro rade i da se dobro ponašaju. Ne treba da polete, samo treba da budu sve bolji i bolji i siguran sam da je to njima već objašnjeno - kaže trener omladinaca.

Nije želeo da izdvaja nikoga po imenu:

- Ne bih o imenima, svi su igrali dobro. Najviše vremena na terenu je proveo Nedeljković, najkonstantniji je. Jovan Šljivić je postigao gol i odigrao fenomenalno. Ne treba im stavljati veliki pritisak na leđa, iako igraju zaista dobro. Treba da budu presrećni što su u Zvezdi, što dobijaju šansu, a znam da je to slučaj. Zna se da sam crveno-beli dres nosi veliki pritisak, ali oni treba da igraju rasterećeno jer mislim da tada mogu da igraju najbolje. Što se mene tiče za sada su svi super -

Za kraj je izneo utiske o kompletnom utisku o Crvenoj zvezdi:

- Lepo izgleda Zvezda svima. Na ovim prijateljskim utakmicama su pokazali da se ozbiljno radi, mada u Zvezdi prijateljske utakmice i ne postoje. Uvek se ide na pobedu i rezultat je uvek bitan. Više od rezultata raduje što su oni ostvareni na lep način, odličnom igrom. Dug je još period do domaćeg prvenstva i Lige šampiona ali samo nek ovako nastave odlično je gledati - zaključio je bivši reprezentativac Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading