IZ HAGA U HUMSKU: Severina stiže u Partizan!

Autor:

Sport

09.07.2023

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli ponovo pazare u Holandiji.

IZ HAGA U HUMSKU: Severina stiže u Partizan!

Foto: Starsport

Stadion u Humskoj ulici

Kako saznaje "Telegraf.rs", Ksander Severina (22) pojačaće vezni red Partizana. Mladi fudbaler stiže u Humsku kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Ado Den Hagom, čije je boje branio u proteklom periodu.

U prošloj sezoni Severina je odigrao 35 utakmica na terenima Druge lige Holandije, često menjajući pozicije u veznom redu i baš ta nepredvidivost mu je omogućila da takmičenje završi sa šest postignutih i sedam nameštenih golova. U međuvremenu mu je istekao ugovor sa Den Hagom, u kome je boravio od 2020, a činjenicu da je slobodan iskoristio je Partizan.

Marta ove godine Severina je odigrao 17 minuta u završnici prijateljskog duela sa Argentinom, čime je debitovao za selekciju Kurusaa.

U Humskoj će biti jedno od rešenja trenera Igora Duljaja i šesto pojačanje Parnog valjka ovog leta. Prethodno su angažovani golman Aleksandar Jovanović, levi bek Nikola Antić, vezisti Frenk Kanute i Aleksandar Šćekić, te napadač Nemanja Nikolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Delija

09.07.2023 16:33

Ahahahahahaha Severina - bice to dobar oral sa grobarkom...