LALAT EMOTIVAN POSLE PRVE POBEDE: Ja sam uz ukrajinski narod, pokazao sam koliko volim ovu zemlju

Autor:

Sport

13.08.2023

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stop ratu! Želim da nijedna majka više ne zaplače, kaže trener Zorje nakon trijumfa od 2:1 nad Vorsklom.

LALAT EMOTIVAN POSLE PRVE POBEDE: Ja sam uz ukrajinski narod, pokazao sam koliko volim ovu zemlju

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nenad Lalatović

Nenad Lalatović zabeležio je prvu pobedu na klupi ukrajinske Zorje, pošto je u gostima sa 2:1 savladana Vorskla.

Sprski stručnjak u prva dva kola izgubio je od Ruha (2:1) i Kribabasa (3:1), a strelci za njegov tim su Gereiro u 4. minutu i Džordan u 78. minutu, dok je Rodrigeš prethodno izjednačio u 66. 

Popularni Lalat bio je prezadovljan i emotivan nakon toga.

Trenutno osećam velike emocije. Bilo je teško, Vorskla je odličan tim. Veliko hvala igračima što su bili disciplinovani i igrali agresivno. Odigrali smo onako kako smo želeli, taktički kompetentno. Postigli samo brz gol, a mogli još tri u prvom poluvremenu i zatvorili bi utakmicu - priča u dahu Lalatović i nastavlja:

U drugom poluvremenu dali smo protivniku priliku da se vrati u igru. Ali smo verovali u pobedu i zahvaljujući golu Džordana uspeli. Moram ponoviti da fizička kondicija naših igrača još nije optimalna. Imali smo i dosta povređenih. Sada se situacija menja. Bićemo sve bolji.

Pobedu je posvetio navijačima.

- Ova pobeda je za navijače Zorje. Ja sam uz ukrajinski narod. Zaista želim da se rat što pre završi, da da nijedna ukrajinska majka ne plače i da vaša zemlja bolje živi. Došao sam ovde u najtežem trenutku u istoriji Ukrajine, pokazujući koliko volim ovu zemlju. Ukrajina je u mom srcu. Želim da ostavim svoj trag ovde - zaključio je Lalatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading