POJAVILI SE SNIMCI: Poznato ko je BRUTALNO UBIO navijača AEK-a!

Autor:

Sport

13.08.2023

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polako se rešava misterija tragične smrti grčkog navijača.

POJAVILI SE SNIMCI: Poznato ko je BRUTALNO UBIO navijača AEK-a!

Foto: Tanjug/AP

Privođenje navijača u Atini

Mihalis Kacuris, navijač AEK-a iz Atine, ubijen je u pondeljak uveče, kada ga je neko od navijača Dinama iz Zagreba ili Panatinaikosa izbo nožem u Nea Filadelfiji, atinskom predgrađu.

Naime, Bed blu bojsi, navijačka grupa Dinama iz Zagreba, zajedno sa pristalicama Panatinaikosa, napala je kod OPAP arene simpatizere AEK-a, a tom prilikom je tragično nastradao Kacuris, dok je još desetak mladića završilo u bolnici.

Za samo ubistvo je za sada optuženo nekoliko navijača, a Vasilis Nulezas, koji brani trojicu pripadnika Bed blu bojsa, istakao je ispred Gradske sudnice u Atini da je policija pronašla snimak, kao i potencijalno sam čin ubistvo grčkog navijača.

- Policija je pronašla nekoliko noževa, do kojih bi jedan mogao biti oružje kojim je počinjeno ubistvo. Čeka se obrada dokaza - istakao je Nulezas.

Foto: Tanjug/AP

Navijačka grupa Bed blu bojs

Na snimku se vidi grupa od 20-30 navijača, među kojima je i potencijalni ubica, kao i sam čin ubistva. Nulezas je istakao i da od suda može da se traži kaucija da se osumnjičeni puste da se brane sa slobode, ali pod uslovom da ne napuštaju zemlju.

Podsetimo, ubistvo se desilo uoči prve utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između AEK-a i Dinama, a usled tragičnog događaja, susret je odložen, pa će prvi duel u okviru dvomeča biti odigran 15. avgusta, u Zagrebu, dok je revanš 18. ili 19. u Atini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading