POBEDA ZA KRAJ: Srbija osvojila sedmo mesto na prvenstvu Evrope!

Autor:

Sport

13.08.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem duelu je pala selekcija Grčke.

POBEDA ZA KRAJ: Srbija osvojila sedmo mesto na prvenstvu Evrope!

Foto: FIBA

U16 košarkaši Srbije

Muška košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je sedmo mesto na Evropskom prvenstvu za igrače do 16 godina, koje se održava u Skoplju.

Srbija je danas u meču za sedmo mesto na EP pobedila selekciju Grčke rezultatom 71:60 (15:19, 16:13, 19:12, 21:16).

Najefikasniji u selekciji Srbije bio je Daris Sijarić sa 23 poena uz 13 skokova. Dabl-dabl upisao je i Ognjen Srzentić, koji je imao 10 poena, 13 skokova i pet asistencija. U poraženom timu najbolji je bio Aleksandros Aleksakis sa 24 poena.

Foto: FIBA

U16 košarkaši Srbije

Podsetimo, Srbija je upravo duelom protiv Grčke i otvorila šampionat, a tada su naši momci ubedljivo poraženi. Ipak, usledile su bolje igre izabranika Miloša Isakova-Kovačevića, pobede protiv Poljske i Letonije, zatim i Izraela u osmini finala, ali je put naših momaka zaustavljen u četvrtfinalu, gde nas je porazila selekcija Litvanije.

Inače, Litvanci će danas od 18 časova igrati protiv Francuske, dok će se večeras od 20 i 30 u velikom finalu sastati Italija i Španija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading