POSLEDICE KRVAVOG PIRA U GRČKOJ: Huligani pred SUDOM zbog ubistva! Roditelji NEUTEŠNI na DAN SAHRANE!

Autor:

Sport

11.08.2023

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napad navijačkih grupa u Atini danas dobija epilog.

POSLEDICE KRVAVOG PIRA U GRČKOJ: Huligani pred SUDOM zbog ubistva! Roditelji NEUTEŠNI na DAN SAHRANE!

Foto: Tanjug/AP

Grci pale sveće za ubijenog Mihalisa Kacurisa

Nastavlja se istraga povodom navijačkog nasilja u kojem je tokom sukoba navijača Dinama iz Zagreba "Bed Blu Bojsa" i grčke grupe "Gate 13" smrtno stradao 29-godišnji Mihalis Kacuris, navijač AEK-a, koji je ubijen nožem.

U zatvoru su skoro svi huligana koji su učestvovali u neredima, a danas su prvi članovi navijačke grupe iz Zagreba izvedeni pred sudiju u prestonici Grčke.

Nakon nereda uhapšeno je preko 100 ljudi, a grčka policija je, prema pisanju tamošnjih medija, među njima uspela da privede pet glavnih osumnjičenih za ubistvo.

Poslednji oproštaj od Mihalisa Kacurisa održaće se u ponedeljak u 17 časova u Elfasini gde je živeo sa porodicom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Pomen za Mihalisa Kacurisa

 

Njegova majka, koja se srušila kada je saznala za sinovljevu smrt, krivi državu što nije zaštitila njenog sina i što je dozvolila da bude ubijen, tražeći kao uspomenu na njega identifikaciju i kažnjavanje ubice.

Otac je takođe hospitalizovan nakon što se osetio loše i ostace pod nadzorom kardiologa preventivno.

Opština Elefsina saopštila je da se nijedan sportski ili kulturni događaj neće održavati u gradu do sahrane Mihalisa Kacurisa.

Kao znak žalosti za nepravedni gubitak našeg sugrađanina Mihalisa Kacurisa i do njegove sahrane, nijedan sportski ili kulturni događaj neće se održavati unutar granica naše opštine. Izražavamo našu najdublju tugu i saučešće njegovoj porodici i stojimo uz njih u ovom tragičnom trenutku. Srećan put, Mihalise - stoji u saopštenju.

Kako pišu grčki mediji, istrage vlasti su dovele do pet glavnih osumnjičenih. To su Hrvat, Albanac i trojica Grka. Albanski i hrvatski državljanin, prilikom njihovog hapšenja, imali su preklopne noževe sa krvlju na sebi i odmah su odvojeni od ostalih uhapšenih, kao osumnjičeni za ubistvo. Dvojica Grka su organizovani navijači grčkog tima i imaju teške krivične dosijee.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading