BOLNO SVEDOČENJE: Policajac pričao o HORORU koji je preživeo od strane HULIGANA iz Hrvatske!

Autor:

Sport

11.08.2023

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U napadu učestvovalo 150 ljudi.

BOLNO SVEDOČENJE: Policajac pričao o HORORU koji je preživeo od strane HULIGANA iz Hrvatske!

Foto: Youtube/Printscreen/enwsi.gr

Tuča navijača u Atini

Tragična vest da je navijač atinskog AEK-a Mihalis Kacuris nastradao u tuči sa huliganima zagrebačkog Dinama potresla je celu planetu.

Kada je čula šta se desilo njenom 29-godišnjem sinu, majka ubijenog navijača doživela je srčani udar i trenutno se nalazi u jednoj bolnici u prestonici Grčke.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

 

Jedan od policajaca koji se našao na licu mesta dao je izjavu o zverskom napadu.

-Primetili smo sumnjivu grupu ljudi u naselju oko 23 sata. Počeli smo da ih pratimo na udaljenosti od oko 50 metara kad je izbila tuča. Tražili smo pojačanja i snimali situaciju. Kada su videli da policijskih snaga ima sve više, krenuli su da se odvajaju jedni od drugih. rekao je policajac.

Pripadnik elitne jedinice Policije Grčke takođe je opisao svoje iskustvo.

Naređeno nam je da se pojavimo u Novoj Filadelfiji i okružimo naselje. Rečeno nam je da se prvi incident dogodio kod AEK-ovog stadiona, a nedugo nakon što smo stigli na to područje, napalo nas je oko 150 hrvatskih huligana koji su nosili crnu odeću i razne predmete sa sobom. rekao je ovaj "specijalac" .

Policijski službenik smatra da je već u startu napravljena greška.

-Na putu prema Atini, Hrvate je trebalo da zaustave pripadnici saobraćajne policije koji su ih izgubili na autoputu. Nakon što su prešli granicu, izgubili smo ih, a nisu nam mogli pomoći ni Albanci. Konvoj nam je umaknuo, a kad smo naknadno uočili vozila, već je bilo kasno. Odluka je bila da se huligane prate s distance, mislim da je tu bila ključna greška - zaključio je grčki čuvar reda i mira.

Otac ubijenog Kacurisa se takođe oglasio za medije.

Sada mi je stalo da pronađem ubicu svog deteta. Nažalost, moje dete je izgubljeno i bojim se da će i drugi biti izgubljeni. Želim da se oprostim sa svojim detetom, pa onda da pričam - rekao je otac nesrećnog Mihalisa.

Policija još uvek intezivno traga za ubicom Mihalisa Kacurisa, a trenutno su uhapšena tri Grka, devet Hrvata i jedan Albanac kod kog je pronađen nož sličan onom s kojim je ubijen navijač AEK-a

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading