GRCI PRETE HRVATIMA: NACISTI zgazićemo vas!

Autor:

Sport

11.08.2023

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sprema se osveta.

GRCI PRETE HRVATIMA: NACISTI zgazićemo vas!

Foto: Tanjug/AP

Poruka u čast ubijenog Mihalisa Kacurisa

Fudbaleri Arisa iz Soluna pobedili su na svom stadionu Dinamo iz Kijeva rezultatom 1:0 u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Luis Palma je bio strelac pobednosnog gola, a nakon što je matirao protivničkog čuvara mreže proslavio je to tako što je podigao visoko dres sa prezimenom ubijenog navijača AEK-a Mihalisa Kacurisa kog su mučki usmrtili huligani Dinamo Zagreba u Grčkoj.

Republika

Foto: Youtube/Printscreen/enwsi.gr

Neredi u Atini

 

Pored ovog gesta domaćih, sa tribina su upućene brojne poruke i pretnje za navijače gostujućeg kao i Dinama iz Zagreba.

- Nacisti iz Azova, zgazićemo vas - stoji na jednom transparentu.

Navijači Dinama iz Kijeva i istoimenog kluba iz Zagreba su bratske grupe, tako da nije ni čudo što su navukli bes pristalica Arisa.

Podsetimo, pre samo mesec dana ubijen je Alkis Kampanos navijač Arisa, a počinioci koji podržavaju PAOK su osuđeni na doživotnu robiju.

Ista sudbina očekuje i Bed Blu Bojse koji su zajedno sa saučesnicima iz Grčke  bili uključeni u incident u Atini koji je zgrozio javnost, a gde je nastrado pomenuti Mihalis Kacuris.

Krivična dela sa kojima se suočavaju su ubistvo s namerom, učestvovanje u zločinačkoj organizaciji, eksplozija i posedovanje eksploziva. Prekršaji koji im se stavljaju na teret su narušavanje mira, opasne telesne povrede, uništavanje tuđe imovine, podmićivanje, ilegalno nošenje oružja, upotreba oružja i posedovanje baklji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading