U GRČKOJ TRAŽE UBICU MIHALISA! Policija sumnja: Uhapšeni Albanac potegao nož na navijača AEK-a?

Autor:

Sport

10.08.2023

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavnoosumljičeno 13 huligana

U GRČKOJ TRAŽE UBICU MIHALISA! Policija sumnja: Uhapšeni Albanac potegao nož na navijača AEK-a?

Foto: Tanjug/AP

Navijači Dinama iz Zagreba

Novi detalji iz Grčke gde je u ponedeljak u sukobu huligana domaćeg AEK i zagrebačkog Dinama nožem ubijen navijač atinskog kluba Mihalis Kacuris (29). Nakon brutalnih scena nasilja na ulicama prestonice uhapšeno je više od 100 navijača, a policija pokušava među njima da pronađe izvršioca ovog monstruoznog dela.

Hrvati su plasirali vest da je glavni osumnjičeni za ubistvo jedan od zloglasnih vođa Panatinaikosa, a nešto kasnije iz Grčke su javljali da policija još uvek nema tačno određenu osobu za koju misli da je počinila zločin. Ali već u četvrtak grčki mediji pišu da je policija skratila spisak glavnoosumnjičenih na trinaest imena. Zanimljivo, među njima se nalazi i jedan Albanac, uhapšen takođe nakon tuče, dok su ostali glavnoosumnjičeni većinom Hrvati. Navodno baš kod Albanca pronađen jedan manji nož, ali mediji u ovom trenutku ne znaju da li je upravo to bilo oružje kojim je zločin izvršen. Takođe, dolazi ukazuju da je Albanac bio učesnik ovog sukoba i utvrđeno je da se nalazio na lokaciji ubistva baš u trenucima kada je ono izvršeno.

Ono što je sigurno jeste da je grčko pravosuđe podiglo optužnicu protiv brojnih učesnika ovog nemilog događaja, kojima se po tamošnjim zakonima ne piše dobro. Protiv hrvatskih i grčkih huligana podignuta je optužnica koja ih tereti za četiri krivična dela i sedam prekršaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading