MAFIJAŠ VODI DINAMO, STOPIRAO I TRANSFER! Turčin grmi, isprozivao gazdu iz senke da mu nije dao igrača na "IĆ"

Autor:

Sport

07.08.2023

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je Dinamo prodao fudbalera u Englesku, uprkos protivljenju igrača, njegovog oca je udario auto, eto takav je gazda Dinama koji ne živi u Hrvatskoj, rekao je turski novinar i aludirao na Zdravka Mamića.

MAFIJAŠ VODI DINAMO, STOPIRAO I TRANSFER! Turčin grmi, isprozivao gazdu iz senke da mu nije dao igrača na "IĆ"

Foto: Tanjug/AP

Navijači zagrebačkog Dinama na Maksimiru

Dinamo iz Zagreba vodi mafijaš! Tim rečima je turski novinar Ahmet Ercanlar okarakterisao neimenovanog gazdu iz senke hrvatskog kluba, ali po opisu koji je naveo nedvosmisleno je mislio na Zdravka Mamića. On je bez dlake na jeziku opleo po alfi i omegi ponosa Hrvatske i to zato što nije realizovan transfer Dominika Livakovića sa Maksimira u Fenerbahče koji se dugo najavljuje.

 

 

- Dinamo vodi mafijaš. Zbog ovoga tri meseca nije rešen transfer. Nije lako dovesti igrača u Dinamo. Imamo primer kada je Dinamo prodao igrača u Englesku, a njegov otac i on nisu to uopšte ni želeli. Nedelju dana kasnije oca je udario auto. Eto kakav je čovek taj predsednik - rekao je Ercanlar za 343 Digital.

Foto: Tanjug

Zdravko Mamić

Da je prst uperio u Mamića svedoči i to što je rekao da glavni čovek Dinama živi izvan Hrvatske. Upravo je to slučaj sa Zdravkom koji je i dalje u Međugorju u BiH jer ga u Hrvatskoj gone pravosudne vlasti.

Foto: Tanjug/AP

Dominik Livaković

Podsetimo, Fenerbahče je ozbiljno zagrizao za hrvatskog golmana i bio je spreman da plati za njega 9.000.000 evra, ali je sve navodno stopirao Mamić jer smatra da je to premalo za jedinicu "vatrenih". On se navodno nada da će na Maksimir stići unosnija ponuda, a navodno su se u trku uključili Viljareal i Fjorentina. S druge strane, Dinamo će sigurno zaraditi na Livakoviću jer ga je Zagrebu platio sa 650.000 evra pre osam godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading