TURCI SE NE ŠALE, BIĆE SRPSKI FENER! Slavni klub pušta Srbina kod Tadića

Autor:

Sport

01.08.2023

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žele titulu po svaku cenu!

TURCI SE NE ŠALE, BIĆE SRPSKI FENER! Slavni klub pušta Srbina kod Tadića

Foto: www.profimedia.rs

Jedan od najpopularnijih turskih klubova, Fenerbahče, rešen je da po svaku cenu osvoji titulu nakon deset godina posta. U tim namerama upomoć zovu - Srbe.

Nakon Dušana Tadića, kapitena naše reprezentacije, istanbulski klub u svojim redovima želi i Radeta Krunića, momka iz Foče, i dalje aktuelnog fudbalera slavnog Milana.

Kako navode mediji sa Bosfora, pregovori teku u dobrom smeru pošto su, između ostalog, i rosoneri spremni da puste nekadašnjeg reprezentativca Bosne i Hercegovine. Međutim, samo uz adekvatnu ponudu koja mora iznositi više od 15 miliona evra. 

"Kanarinci" su, podsetimo, prethodno prodali svog vunderkinda Ardu Gulera (18) Real Madridu za oko 20.000.000 evra, a taj novac planiraju da ravnomerno rasporede za ojačavanje svih linija tima. Naime, osim Tadića, doveli su i najveću zvezdu naših suseda i dojučerašnjeg napadača Intera Edina Džeka, zatim Rajana Kenta, Sebastijana Šimanskog, Rodriga Bekaa, Gustava Enrikea, Aleksandera Điku... 

Republika

Foto: printscreen/Twitter

STIŽE POJAČANJE: Dušan Tadić

Fenerbahče je već započeo novu sezonu i to u kvalifikacijama za Ligu konferencija. U prvom meču drugog kola sa 5:0 dobili su moldavski Zimbru kod kuće, dok je revanš u Istanbulu na programu večeras (utorak) od 19.30.

Rade Krunić je od 2019. godine u Milanu, u koji je došao iz Empolija. Pre toga je igrao u Srbiji za Borac iz Čačka i Donji Srem. Za BiH je odigrao 29 mečeva i dao četiri gola.

Novac od prodaje veznog fudbalera iz Republike Srpske Milan planira da usmeri na dovođenje Temua Kompmajnersa, Holanđanina koji trenutno brani boje Atalante. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading