LEKARI NISU MOGLI DA DOĐU SEBI KADA SU VIDELI ŠTA MU VIRI IZ USTA: Ugrozio život zbog izazova, OVO JE GLUPO I LUDO (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

01.08.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekari su se šokirali kada su videli u kom stanju je stigao muškarac.

LEKARI NISU MOGLI DA DOĐU SEBI KADA SU VIDELI ŠTA MU VIRI IZ USTA: Ugrozio život zbog izazova, OVO JE GLUPO I LUDO (FOTO/VIDEO)

Foto: YouTube/1818黄金眼

Muškarac sa sijalicom u ustima

Muškarac iz Kine na teži način naučio je svoju lekciju. Nije čudno, ali ni za opravdanje da su deca povodljiva i često spremna da isprobaju ono što vide na društvenim mrežama. Iako bi se sledeći potez očekivao od nekog deteta to ovoga puta nije bio slučaj. Odrastao muškarac Čen rešio je da testira svoju izdržljivost, zato je stavio sebi sijalicu u usta. Nakon toga nije mogao da je izvadi.

On je pogledao video o stavljanju sijalice u usta i nije verovao muškarcu pa je odlučio sam da proveri o čemu se radi. Sijalica mu se zaglavila u ustima, a virilo je metalno postolje zbog kog nije mogao ni da govori ni da guta. U tom stanju bio je dva sata.

Incident se dogodio prošle nedelje, a on je pomoć potražio od lokalnih vatrogasaca. Kada su videli da ne mogu da mu pomognu, a i zbog šanse da sijalica pukne, odveli su ga u bolnicu. Oprezno su mu izvadili sijalicu uz pomoć otvorača za usta. 

Foto: YouTube/1818黄金眼

Muškarac sa sijalicom u ustima došao u bolnicu

Ali zašto je tako teško izvući predmet koji je muškarac lako ubacio u usta?

Video izdavačke kuće TheSoul Publishing objašnjava da iako oblik sijalice omogućuje jednostavno stavljanje u usta, vađenje je problematično. Razlog je jer deo sijalice udara o zube, pa se mišići vilice napinju i stisnu. Kada pacijent ne može izvaditi sijalicu, strah parališe stisnute mišiće. Kroz video savetuju javnost da ne vade sijalicu sami jer bi staklo moglo da pukne i izazove strašne povrede, prenose strani mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading