"OVO MI JE POJELO ŠTITNU" Jelena Rozga ne sme da se ugoji ni pola kilograma, a sa zdravstvenim problemima bori se već 15 godina!

Autor:

Lifestyle

27.07.2023

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Rozga je žena koja doslovno ne stari - fizički se ne menja, a linija joj je zavidna!

"OVO MI JE POJELO ŠTITNU" Jelena Rozga ne sme da se ugoji ni pola kilograma, a sa zdravstvenim problemima bori se već 15 godina!

Foto: John Pavlish

Jelena Rozga

Pevačica Jelena Rozga bori se sa zdravstvenim problemom, možda bi neki rekli i problemom današnjice, ali svakako nije za zanemarivanje. Njoj je još 2006. godine dijagnostikovana hipertireoza, a pre nekoliko godina i tahikardija. Pre nekoliko meseci istakla je da njeno stanje nije bilo najbolje.

- Uvek se bojim kakva ću se probuditi, verovatno znate kakvi su problemi kada imate hašimoto, kada nalazi nisu najbolji. Nekad se probudim jako natečena. Imam dobrih i loših dana, sada nisam najbolje, terapiju su mi dali lekari, nadam se da će biti bolje. Ja nemam štitnu, imam upalu - hašimoto, koja je meni pojela štitnu. Nisam osoba koja paniči i dugo se borim sa tim, već 14, 15 godina sam na terapiji, a opet kad se takve situacije dese... - kaže i poručuje da je važno boriti se:

- Osećam da nisam dobre volje, čudna sam, non - stop sam umorna, spava mi se, bole me mišići i odmah odem na kontrolu - rekla je ona u intervjuu za "Informer".

Jednom prilikom Jelena je otkrila da je za njen izgled zaslužna i dobra genetika, ali i život pored mora, verovatno misleći na ishranu zasnovanu na morskim plodovima i laganijem jelovniku.

- Sigurno je ta Dalmacija, more, Split, a isto tako moji problemi sa štitnom žlezdom ne daju da se udebljam ni pola kilograma. Ja se dobro osećam što je najbitnije od svega, tu i tamo me malo ze*aju problemi sa zdravljem - istakla je jednom za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading