SRPSKI FUDBALERI RASPUCANI ŠIROM SVETA: Slavili se prvenci u Češkoj i Rusiji, majstorije u Francuskoj

Autor:

Sport

05.08.2023

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Efikasna subota.

SRPSKI FUDBALERI RASPUCANI ŠIROM SVETA: Slavili se prvenci u Češkoj i Rusiji, majstorije u Francuskoj

Foto: Starsport

Reprezentativci Srbije Dušan Vlahović i Sergej Milinković-Savić

Srpski fudbaleri širom sveta bili su raspoloženi za postizanje golova u subotu.

Veljko Birmančević od ove sezone igra za prašku Spartu i u ubedljivom trijumfu i ujedno svom debiju za klub protiv Pardubica postigao je peti pogodak (5:2). Takođe, potencijalni reprezentativac Srbije upisao je asistenciju i pokazao da će biti vredno pojačanje za češkog velikana.

Takođe lep gol postigao je Luka Ilić, dojučerašnji adut TSC iz Bačke Topole. Vezni fudbaler Troe na startu takmičenja u francuskoj Ligi 2 doveo je svom tim u vođstvo, ali je domaći Dankerk uspeo da do kraja utakmice izbegne poraz pošto je od 2:0 uspeo da stigne do 2:2. 

Iako igra na poziciji desnog beka, to nije bila prepreka Milanu Gajiću da pogodi mrežu za svoj CSKA. Moskovski klub rezultatom 4:1 pobedio je gradskog rivala Lokomotivu u derbiju trećeg kola Premijer lige Rusije, a bivši fudbaler Crvene zvezde bio je strelac drugog gola. Njemu je to takođe bio prvi pogodak u dresu "armejaca", među koje je stigao u junu 2022. godine

Prethodno se Sergej Milinković Savić u trećem uzastopnom meču za Al Hilal upisao u strelce u pobedi nad Al Itihadom (3:1) za koji nastupa jedan od najboljih napadača današnjice Karim Benzema. 

Dakle, lepe i ohrabrujuće vesti stižu za selektora fudbalske reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića Piksija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

https://www.republika.rs/sport/soutajm/455687/breskvica-sisaj-zvezdo-crno-i-zlatno

Komentari (0)

Loading