BENZEMA GLEDAO SRBINOV ŠOU: Al Hilal i SMS pregazili Al Itihad! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.08.2023

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sergej pokazao zbog čega je doveden.

BENZEMA GLEDAO SRBINOV ŠOU: Al Hilal i SMS pregazili Al Itihad! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Vezista Lacija Sergej Milinković-Savić

Saudijski Al Hilal plasirao se u poliufinale arapskog Kupa šampiona savladavši velikog rivala Al Itihad rezultatom 3:1.

Samo 14 minuta nakon početka utakmice, Al Hilal je krunisao svoju inicijativu za oduševljenje mnogobrojnih navijača na stadionu. Sergej Milinković-Savić maestralno je reagovao nakon kornera Rubena Neveša, uspevši glavom da zakuca loptu u mrežu rivala.

 

 

Ovaj gol je bio drugi Milinkovića-Savića u takmičenju, pokazujući njegovu konstantnu formu. Srpski reprezentativac je bio strelac I protiv slavnog Vidada iz Kazablanke.

Al Hilal je nastavio dominaciju i pre odlaska na poluvreme, udvostručivši prednost. U sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena, Salem Al Davsari je sa bele tačke bio precizan. Međutim, Brazilac Romarinjo nije dopustio da njegova ekipa Al Itihad bude skroz nadjačana, postigavši gol u 56. minutu i smanjujući zaostatak.

Ipak, sunarodnik Romarinja, Malkolm, je u 70. minutu svojim prvim golom u dresu Al Hilala gotovo prelomio meč. Njegov pogodak je doneo veliku prednost timu Al Hilalu. Karim Benzema imao je priliku da smanji razliku iz jedanaesterca u 78. minutu, međutim, Francuz nije bio precizan.

Uz igrače poput Ngola Kantea i Žote, Al Itihad je ostavio bled utisak na terenu. Al Hilal pokazao nadmoć u ovom susretu. Njihova izvanredna igra i zaslužena pobeda dobara su najava pred sam finiš takmičenja. Ovaj trijumf će sigurno podići moral ekipe dok ulaze samo završnicu arapskog Kupa šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading