REAL SPREMA BOMBU: Vlahović uskoro na Santijago Bernabeu? (FOTO)

Autor:

Sport

05.08.2023

21:35 >> 21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin je na ceni.

REAL SPREMA BOMBU: Vlahović uskoro na Santijago Bernabeu? (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Vlahović u dresu Juventusa

Spekulacije oko budućnosti srpskog fudbalera Dušana Vlahovića stvaraju veliko uzbuđenje u svetu fudbala. Prema informacijama koje prenose španski mediji, Real Madrid ozbiljno razmatra mogućnost da talentovani napadač Juventusa postane deo njihovog tima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Iako je primarni cilj Reala angažovanje Kilijana Mbapea iz Pari Sen Žermena, Vlahović se nameće kao plan B. Njegovi impresivni nastupi i potencijal koji je pokazao na terenu privukli su pažnju madridskog kluba. U skladu sa dinamikom prelaznog roka, gde se situacija brzo menja, Vlahović je izrastao u zanimljivu opciju za Real Madrid.

U nedavno odigranom prijateljskom meču između Reala i Juventusa, gde je torinski tim trijumfovao sa 3:1, Vlahović se istakao kao strelac za Juve. Ovo izdanje na terenu moglo je biti ključno za skretanje pažnje na njega. Fudbalske analize i praćenje igrača na terenu često otvaraju mogućnosti za nova angažovanja.

Vlahović, čiji je fudbalski put započeo u Partizanu, sada se potencijalno nalazi pred izazovom da se pridruži kraljevskom klubu, jednom od najvećih i najprestižnijih u svetu fudbala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading