KATASTROFALNE VESTI: Preminuo POZNATI fudbaler iz Bosne - imao je samo 30 godina!

Autor:

Sport

05.08.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasna informacija je stigla iz Amerike.

KATASTROFALNE VESTI: Preminuo POZNATI fudbaler iz Bosne - imao je samo 30 godina!

Foto: Starsport

Nermin Crnkić, bivši fudbaler Sarajeva i Tuzle, preminuo je u 30. godini života.

Crnkić je imao zdravstvenih problema, zbog čega je nedavno primljen u bolnicu na lečenje,  u Sjedinjenim Američkim Državama, gde je trenutno živeo.

Nekoliko dana je bio hospitalizovan, a činilo se da mu se stanje popravlja, zbog čega je pušten kući. Ipak, iznenada mu je pozlilo, nakon čega je preminuo.

Pronašli su ga bez znakova života u njegovom stanu u Sjedinjenim Američkim Državama, gde je živeo.

Crnkić je rođen 1992. godine, a bio je vrlo poznat fudbaler u Bosni i Hercegovini. Karijeru je započeo u Švedskoj, a nakon toga se preselio u Češku, gde je igrao za Jablonec, poznati klub iz elitnog ranga takmičenja u ovoj državi.

Igrao je i za Znojmo u Češkoj, odakle se preselio u Slovan iz Bratislave, gde je igrao godinu dana. Usledio je transfer u Sarajevo, gde se zadržao godinu dana, kratko je igrao u nemačkom Erfurtu, da bi od 2018. do 2021. godine nosio dres Tuzle. To mu je ujedno bio i poslednji klub u karijeri za koji je nastupao.

U Premijer ligi Bosne i Hercegovine upisao je 95 nastupa i zabeležio 20 golova i 12 asistencija. Od tih 20 golova, devet je postigao u dresu Sarajeva, dok je preostalih 11 dao dok je nastupao za ekipu Tuzle.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading