POTRESNA ISPOVEST ZLATANA IBRAHIMOVIĆA: Brat mi je PREMINUO NA RUKAMA, spustio sam LOPATU na zemlju i ZALEDIO SE!

Autor:

Sport

23.07.2023

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošao je kroz pakao.

POTRESNA ISPOVEST ZLATANA IBRAHIMOVIĆA: Brat mi je PREMINUO NA RUKAMA, spustio sam LOPATU na zemlju i ZALEDIO SE!

Foto: Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović jedan je od najboljih fudbalera u istoriji ovog sporta.

Definitivno je igrač koji nikoga nije ostavljao ravnodušnim tokom karijere a 2014. godine imao je jednu porodičnu tragediju kada mu je preminuo brat Sapko.

On se, svojovremeno, dotakao ove teme u potresnoj ispovesti u kojoj je otkrio da je Sapko preminuo posle duge i teške bolesti - kancera koji nije mogao da pobedi.

- Podigao sam pogled ka ocu Šefiku, video sam da su stvari ozbiljne, nisam mogao da dišem. Sapko me je čekao pre smrti, želeo je da budem pored njega. Izdahnuo je preda mnom - istakao je Ibrahimović, pa otkrio još neke bolne detalje:

- Sahranili smo ga po muslimanskim običajima, otac je prvi lopatom bacio zemlju na kovčeg, onda je došao red na mene i zaledio sam se. Spustio sam lopatu na zemlju i shvatio da to znači da prihvatam da je on preminuo. U mojoj glavi je i dalje bio živ. Teško mi je bilo sve to da shvatim, bio je premlad, bio je moj brat. Otac tada ni suzu nije pustio, dan kasnije je otišao sam na njegov grob i plakao je ceo dan.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović

 

Poznato je da je Zlatan ateista, a jednom prilikom je otkrio i u šta jedino veruje.

- Ne verujem u Boga, već samo u sebe. Tako sam naučio da mržnju prema sebi pretvorim u oružje - rekao je on.

Zlatan Ibrahimović je karijeru počeo u rodnom Malmeu, pa je onda igrao za Ajaks, Juventus, Inter, Barsleonu, Milan, PSŽ, Mančester junajted, Los Anđeles Galaksi, a u penziju je otišao u dresu Milana. Za reprezentaciju Švedske odigrao je 122 utakmice i dao 62 gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading