AU, OVO SE NEĆE SVIDETI ZVEZDAŠIMA! Late Lat na ceni, nude milione evra za njega

Autor:

Sport

01.08.2023

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koristi šansu u Atalanti

AU, OVO SE NEĆE SVIDETI ZVEZDAŠIMA! Late Lat na ceni, nude milione evra za njega

Foto: www.profimedia.rs

Late Lat

Emanuel Late Lat (24) bio je na pragu Crvene zvezde, ali je negde zapelo.

U međuvremenu se napadač iz Obale Slonovače razgoropadio u dresu Atalante, a nakon što je prošlu sezonu proveo u Senkt Galenu kao pozajmljen igrač. U dresu švajcarskog kluba, podsetimo, dao je 16 golova i dodao četiri asistencije na 34 utakmice u svim takmičenjima. 

Bilo kako bilo, prvak Srbije dobio je konkurenciju u trci za Late Lata. Italijanski mediji prenose informaciju da su za njegove usluge zainteresovani još i Bazel, Deportivo Alaveš i Ludogorec.

Pregovori sa ova tri kluba navodno su u toku, a Atalanta traži 4.000.000 evra! Zvezdin adut u pregovorima je učešće u Ligi šampiona, ali se u međuvremenu nametnulo pitanje da li je 176 santimetara visoki Afrikanac zapravo potreban timu Baraka Bahara.

O tome je govorio i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

NEGDE JE ZAPELO: Zvezdan Terzić

On je ispunjavao sve kriterijume. Uklapao se izvanredno u visok presing koje Bahar forsira. Potpisali smo ugovor sa Atalantom, 3,5 miliona na šest rata. Zapelo je na relaciji agenti-klub. To je sada prošlo vreme. Sad se postavlja pitanje da li da ga dovedemo. Ja bih lično voleo da dođe. Mada, u formaciji 3-5-2, ako dođe Late Lat, biće jako teško uklopiti sve igrače - rekao je Terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading