AFRIKANAC REMETI BAHAROVE PLANOVE: Zvezda ostala bez rasnog golgetera!

Autor:

Sport

29.07.2023

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je na pragu Marakane, ali ipak ostaje u Italiji.

AFRIKANAC REMETI BAHAROVE PLANOVE: Zvezda ostala bez rasnog golgetera!

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Barak Bahar imao je veliku želju da angažuje napadača Atalante Emanuela Late Lata, ali sva je prilika od ovog leta do tog transfera neće doći.

Član serije A je u kontrolnom meču odigranom u subotu nadigrao Bornmut rezultatom 3:1, a Afrikanac je bio strelac trećeg gola za svoj tim u 86. minutu. Na taj način, Late Lat je nastavio da se nameće treneru Đan Pjeru Gasperiniju, a ujedno je potvrdio da sjajna prošla sezona u dresu Sent Galena nije bila plod slučajnosti.

 

 

Ugovor asa iz Obale Slonovače sa popularnom "boginjom" ističe sledećeg leta, a on bi mogao da dobije prostora jer je prvi centarfor Atalante Rasmus Hojlund na pragu prelaska u Mančester junajted za oko 70 miliona evra.

Srpski šampion traži pojačanje na poziciji "devetke" za nastup u grupnoj fazi Lige šampiona, a čeka ga burna jesen na tri fronta. Stoga, Izraelcu je potreban veliki fond igrača, a da li će i koga Zvezda dovesti umesto Late Lata, videćemo do kraja letnje pijace...

Podsetimo, crveno-beli će prvi zvaničan meč u novoj sezoni odigrati u nedelju od 20 časova, kada na stadion "Rajko Mitić" stiže novosadska Vojvodina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading