NI ZVEZDA, NI ATALANTA! Late Lat PRIZNAO gde bi voleo da nastavi KARIJERU!

Autor:

Sport

21.07.2023

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač ovog leta neće doći na Marakanu.

NI ZVEZDA, NI ATALANTA! Late Lat PRIZNAO gde bi voleo da nastavi KARIJERU!

Foto: Printscreen/Youtube/ Calcio Brasil - Skills

Emanuel Late Lat

Generalni direktor srpskog šampiona Zvezdan Terzić je u razgovoru sa medijima potvrdio da dolazak Emanuela Late Lata ovog leta nije moguć, iako su Crvena zvezda i Atalanta bile na korak od dogovora.

Ubojiti napadač ostao je u timu iz Bergama, pošto mu je istekla pozajmica iz Sent Galena, ali najnovije informacije iz Švajcarske govore gde bi reprezentativac Obale Slonovače mogao da nastavi karijeru.

Iako su za njegovo dovođenje bili zainteresovani tamošnji velikani Bazel i Jang Bojs, ne isključuje se mogućnost da Late Lat nastavi misiju u Sent Galenu, za koji je prethodne sezone dao 16 golova.

– U pregovorima samo oko Late Lata. Vratio se u Atalantu, ali nam je rekao da bi voleo da se vrati u Sent Galen – rekao je sportski direktor Švajcaraca Alen Sater.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Zvezdan Terzić

Problem je što Sent Galen sigurno ne može da ponudi obeštećenje koje traže Italijani, ali možda će šansu videti u novoj pozajmici. 

O Emanuel Late Latu je danas pričao i Zvezdan Terzić, naglasivši da on više nije prioritet, jer trener Barak Bahar ima na raspolaganju raspucane špiceve kao što su Žan-Filip Kraso, Piter Olajinka, kao i supertalentovane Jovana Mijatovića i Uroša Kabića.

– Late Lat je bio želja, ali je između agenata i Atalante došlo je do ćorsokaka i nismo mogli da utičemo na to. Ipak se postavilo se pitanje da li je potreban, obavili smo razgovor sa Baharom, vec imamo paklenu konkurenciju u napadu Bukari, Olajinka, Kraso, Mijatovic, Kabic, pa se postavlja se pitanje da li će biti nezadovoljnih a skupo plaćenih igrača – istakao je Terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading