DELIJE U TRANSU! Terzić POTVRDIO - na Marakanu stiže VELIKO pojačanje!

Autor:

Sport

21.07.2023

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor crveno-belih otvoreno o prelaznom roku.

DELIJE U TRANSU! Terzić POTVRDIO - na Marakanu stiže VELIKO pojačanje!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Crvena zvezda nastavlja sa dovođenjem pojačanja, pa će posle Uroša Kabića iz Vojvodine, dres srpskog prvaka zadužiti i povratnik Miloš Degenek!

Generalni direktor kluba sa Marakane Zvezdan Terzić otkrio je da je sa bivšim štoperom i australijskim reprezentativcem sve dogovoreno, i da se njegov dolazak brzo očekuje, kao i Kabića sa "Karađorđa".

- Degenek je pred vratima, dogovorili smo sve detalje sa Kolumbusom, očekujem u naredna dva-tri dana da bude u Beogradu na treningu. Nadam se da ćemo najkasnije do sutra potpisati Kabića koji je već dugo želja Zvezde. Najbolji mladi igrači u Srbiji koji nije u Crvenoj zvezdi. Zvezda mora da bude u okvirima Srbije kao Bajern u Nemačkoj. Sve najbolje u Srbiji mora da bude u Zvezdi - kaže Terzić.

Foto: Starsport

Miloš Degenek

Sačekaće navijači Crvene zvezde neku drugu priliku da u crveno-belom dresu vide Emanuela Late Lata. Iako je dogovor sa Atalantom bio praktično na pomolu, reprezentativac Obale Slonovače koji je prethodno blistao u dresu švajcarskog Sent Galena, nije došao ovog leta na najveći srpski stadion.

- Late je bio naša želja, tu se iskomplikovalo na relaciji njegovi menadžeri i Atalanta, Zvezda nije mogla tu da utiče. Dobro se namestilo sve da se postavlja pitanje da li je Late Lat potreban Zvezdi. Razgovorali smo sa Baharom, igraćemo verovatno 3-5-2 ili 4-2-3-1. Imate već u špicu paklenu konkurenciju, Olajinku, Krasoa, Bukarija, Mijatovića... Postavlja se pitanje kada su svi tu, da li će biti nezadovoljnih, a skupo plaćenih igrača. Nema mesta ako dođe Late Lat, neko će morati da visi - istakao je Terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading