NA TURNEJI SPAVALI U ŠTALI S BIKOVIMA I VOLOVIMA: Nikolić šokirao detaljima nakon takmičenja "Zvezde Granda"

Autor:

Zabava

22.07.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač iz popularne šestorke prve postave Zvezda Granda, Nemanja Nikolić ispričao je jednu anegdotu sa američke turneje na kojoj je bio sa Tanjom Savić, Slavicom Ćukteraš, Darkom Filipovićem, Banetom Mojićevićem, Stevanom Anđelkovićem.

NA TURNEJI SPAVALI U ŠTALI S BIKOVIMA I VOLOVIMA: Nikolić šokirao detaljima nakon takmičenja "Zvezde Granda"

Foto: youtube.com/printscreen/ Zvezde Grandanemanja nikolić

Pevač Nemanja Nikolić prisetio se vremena kada je bio član popularne šestorke iz prve postave zvezda "Granda", koja je harala estradnom scenom u to vreme za koje ga vežu najlepše uspomene, mada je bilo i onih manje lepih.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Nemanja Nikolić 

Kako se taj prvi projekat pokazao veoma uspešnim i iznedrio sada velika muzička imena kao što su Tanja Savić, Slavica Ćukteraš, Bane Mojićević, Darko Filipović, Stevan Anđelković, Nemanja je otkrio da su na samom početku današnje velike zvezde proživeli sve i svašta, pa čak spavali i u štali. 

Foto: Youtube printscreen

Nemanja Nikolić

Naime, Nikolić je priznao da je na svetskoj turneji od Amerike do Australije 2005. osetio, kako čist luksuz tako i samo dno, a ima li većeg od spavanja među bikovima i kravama.

- Desilo se to da smo bili u Gelzenkirhenu, da smo stigli u pet ujutru i Žika Jakšić nam kaže da je frka za hotel. Nisu imali gde da nas smeste i spavali smo na daskama gde inače čobani spavaju. Pored nas su bile krave, bikovi, volovi koje vidimo kroz daske. Miris je bio sačuvaj bože, ali nismo imali gde, takva je bila situacija da spavamo u štali. Već sutradan smo bili smešteni u luksuznom hotelu u Vegasu, svako je imao svoju sobu, a juče smo bili u štali - prisetio se Nikolić za medije, koji kaže da su tad nastupali punom parom, pa se često dešavalo da nisu znali ni gde se nalaze:

- Dešavalo se da smo danas u Budvi, sutra u Gračanici, prekosutra na Ohridu i tako. Odemo u Bijeljinu, kaže Tanja: "Dobro veče, Brčko", nismo znali ni gde smo ni šta smo, ali to je bilo lepo. Mi smo bukvalno živeli u kombiju, bilo je tu svega i svačega, mi smo se voleli i svađali, što je sasvim normalno, ali bilo je lepo. Pamtim to kao najlepši period mog života, a nadam se i njihovog. Drugačije je vreme bilo, lakše, lepše i srećnije se živelo.

Nakon ovoga Nemanja priznaje da ga mnogi prozivaju zbog izgleda, ali, kako i sam kaže, njega to ne pogađa uopšte.

- Ima dosta kritika na moj izgled, ali ja ne mogu da izgledam kao pre 20 godina. Ovo sam ja. Nažalost, starimo. Ne smetaju mi komentari, ja im čak odgovaram smajlićima, ali neka pogledaju sebe od pre 20 godina i možda će videti o čemu se radi. Mislim da je problem zato što se bavim javnim poslom - kaže Nikolić i dodaje da mu je velika želja da se ponovo svi okupe:

- Možda bi trebalo nas šestoro da napravimo nešto i obeležimo 20 godina, ja o tome već pričam neko vreme. Svi smo mi ostvareni pevači, manje ili više, imamo svoje hitove i to bi bio pun pogodak da se desi.

Foto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ

Slavica Ćukteraš

Najviše sam se svađao sa Slavicom, a najbolju karijeru je napravila Tanja

Nemanja je otkrio da je teško nalazio zajednički jezik s koleginicom Slavicom Ćukteraš, te često nisu razgovarali, kao i ko je od njih najviše uspeo.

- Najviše sam se svađao sa Slavicom, znali smo dugo da ne razgovaramo uopšte. Najveću karijeru je napravila Tanja Savić. Ona ima nešto u sebi, neki faktor iks, nju su ljudi oduvek voleli. I danas ima hitove, radi sa jakim saradnicima i to je rezultat svega toga - rekao je Nikolić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading