ZAGRLIO PEVAČICU I NE PUŠTA: Slavica Ćukteraš uživa pored novog dečka, evo kako provode vreme nakon skandala! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

10.07.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon drame sa bivšim suprugom, Slavica je uplovila u nove ljubavne vode.

ZAGRLIO PEVAČICU I NE PUŠTA: Slavica Ćukteraš uživa pored novog dečka, evo kako provode vreme nakon skandala! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Slavica Ćukteraš i Vladimir Aćić

Slavica Ćukteraš nedavno se našla u centru skandala kada je prijavila policiji svog bivšeg supruga, fudbalera Vladimira Avramova, zbog pretnji da će joj odzeti dete, međutim, pevačica je, po svemu sudeći, utehu pronašla u novom dečku.

Naime, otkako se u javnosti pojavila fotografija na kojoj poznati di-džej iz Novog Sada, Vladimir Aćić, grli nekadašnju "Zvezdu Granda", a kako se šuška, između njih postoji mnogo više od prijateljstva. Kako je pevačica nedavno potvrdila da je srećna i zaljubljena, di-džej je sada prvi ozvaničio vezu sa Slavicom.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Slavica Ćukteraš sa novim dečkom Vladimirom Aćićem

Vladimir se oglasio na svom Instagramu i objavio njihovu fotografju, na kojoj sede zagrljeni pored bazena, a Aćić je tagovao pevačicu i stavio srce. Slavica i Vladimir prvenstveno su bili prijatelji, družili su se i izlazili zajedno, da bi vremenom njihovo prijateljstvo preraslo u ljubav.

- Znate da o privatnom životu nikad nisam pričala naširoko, pa će tako biti i sada. U svakom slučaju, srećna sam i zaljubljena - rekla je za domaće medije Slavica, koja se poslednjih nedelja našla u središtu pažnje javnosti zbog drame sa bivšim suprugom.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Slavica Ćukteraš sa novim dečkom Vladimirom Aćićem

Inače, Vladimir je postao poznat široj javnosti kao di-džej već 2003. godine, kada se prvi put pojavio na Egzitu, a njegov set proglašen je za najbolji set festivala. Važi za jednog od najcenjenijih i najpoznatijih tehno di-džejeva i producenata u Srbiji i na Balkanu. Publika ga prepoznaje po eksplozivnim i energičnim setovima koji su ga oblikovali u jednu od najvažnijih figura tehno scene regiona. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading