BAHAR IMA VRHUNSKE POGODNOSTI: Pogledajte KANCELARIJU u kojoj radi Zvezdin trener! Sve PRŠTI od LUKSUZA u zgradi od 1,2 miliona evra! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Sport

21.07.2023

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener crveno-beli uživa na novom poslu.

BAHAR IMA VRHUNSKE POGODNOSTI: Pogledajte KANCELARIJU u kojoj radi Zvezdin trener! Sve PRŠTI od LUKSUZA u zgradi od 1,2 miliona evra! (FOTO/VIDEO)

Foto: FK Crvena zvezda

Novi šef stručnog štaba Crvene zvezde Barak Bahar dobio je i nove uslove uoči starta predstojeće sezone, u kojoj srpski prvak brani titulu Superlige Srbije, ali i čeka rivale u grupnoj fazo Lige šampiona. 

Rukovodstvo crveno-belih je predstavilo zgradu u koju su uložena značajna sredstva, kako bi se igrači i novi strateg osećali što ugodnije. U njoj se nalazi teretana, ali i kancelarija Izraelca koji gleda sa visine direktno na terene.

- Barak i njegovi saradnici su ovde, sprat ispod su isto kancelarije za medicinski tim, lekare, masere, niz prostorija će biti za rehabilitaciju. Ceo mediko blok sa toplim bazenom još nije kompletiran, ali biće u septembru mesecu. Dogovorili smo se da renoviramo salu SD Crvena zvezda, gde treniraju odbojkaši, rukometaši i ostali manji sportovi. Kompletnu rasvetu, sve će biti novo renovirano - istakao je Terzić, generalni direktor Crvene zvezde.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading