ŠTA ĆE TERZIĆ URADITI SA PARTIZANOM? Šok izjava Zdravka Mamića!

Autor:

Sport

31.07.2023

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvat analizirao rivalitet večitih, pa izneo predikciju koja će "šojirati" grobare.

ŠTA ĆE TERZIĆ URADITI SA PARTIZANOM? Šok izjava Zdravka Mamića!

Foto: Tanjug/AP

Kontroverzni Zdravko Mamić dotakao se stanja u srpskom fudbalu, odavši priznanje Crvenoj zvezdi na rezultatima u poslednjih nekoliko godina.

Hrvat je mišljenja da će crveno-beli dominirati poput zagrebačkog Dinama, dok Partizanu predviđa sudbinu Hajduka iz Splita, koji na titulu prvaka čeka punih 18 godina.

Video sam da je osvojen turnir u Rusiji, da je Fiorentina razmontirana u Beogradu sa 5:0. Dolaskom Terzića u Zvezdu ispunjava se ono što sam rekao, a to je da će Zvezda da se vrati na stare staze slave. Zaslužan je, naravno, i predsednik Vučić. Zvezda igra direktno Ligu šampiona ove godine, vidno je ojačana ekipa. Ne treba sada očekivati neka čuda, ali pričao mi je Terzić kakav je projekat i da je veoma ambiciozan - ocenio je Mamić za "Maxbetsport", a potom je dodao:

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Generalni direktor Zvezde ispunio obećanje - omaž Terziću od Mamića

To je bila moja naredna misao. Hajduk nam je proslavio punoletstvo, punoletno su lice, sad su ušli u 19. godinu. Ako Zvezda uđe u voz nove Lige šampiona, siguran sam da će i Partizan da “slavi” punoletstvo. A ako Dinamo kojim slučajem bude prvak Hrvatske i nađe se u istom društvu sa Zvezdom, Hajduk neće biti prvak još 19 godina. Sad im je prilika i bojim se da će ove godine nekao da “ukradu” titulu Dinamu - u svom stilu je poručio Mamić.

Podsetimo da su crno-beli takmičenje u Mozzart Bet Superligi Srbije započeli kiksom protiv TSC-a (3:3), pa već imaju zaostatak od dva boda za večitim rivalom. Sa druge strane, branilac titule je imao uspešan start, jer je sa stadiona "Rajko Mitić" ispratio desetkovanu Vojvodinu sa 5:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
VODJINO ZVEZDASKO VREME

01.08.2023 13:14

MAMICU KRIMOSE nece TERZA krimos NISTA uraditi vec VODJA BATINAS I NJEGOV SNS.

Grobar Priboj

01.08.2023 16:13

Sličan se sličnom raduje! Mamić-Terzić=kriminal PS. Čik objavite, plaćenici! AV,AV,AV