IMA LI KRAJA ZASTRAŠIVANJU SRBA I DECE NA KOSOVU?! Kurtijevi specijalci pretraživali ove delove - građane uznemirila jedna činjenica (VIDEO)

Autor:

Vesti

31.07.2023

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Službenici u civilu u Severnu Mitrovicu došli su u popodnevnim časovima i pretraživali teren dok su deca bila u sali.

IMA LI KRAJA ZASTRAŠIVANJU SRBA I DECE NA KOSOVU?! Kurtijevi specijalci pretraživali ove delove - građane uznemirila jedna činjenica (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Službenici u civilu u pratnji džipova specijalne jedinice tzv. kosovske policije primećeni su danas u Severnoj Mitrovici, u blizini Sportske hale, u kojoj su se u tim trenucima nalazila deca koja su imala trening.

Kako su naveli građani Severne Mitrovice, službenici u civilu su pretraživali teren oko Sportske hale.

Građane je dodatno uznemirilo što su službenici u civilu u Severnu Mitrovicu došli u popodnevnim časovima i pretraživali teren dok su deca bila u sali.

Na snimku se vidi da, nakon obilaska terena oko sale, službenici u civilu ulaze u džipove specijalnih snaga kosovske policije i odlaze.

U Sportskoj hali, nakon zabrane takmičenja srpskim klubovima od strane vlasti u Prištini, građani Severne Mitrovice, najčesće deca, okupljaju se radi rekreativnog bavljenja sportom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading