TERZIĆ ISPUNIO OBEĆANJE: Generalni direktor Zvezde PODIGAO delije na noge posle PETARDE protiv Fiorentine!

Autor:

Sport

26.07.2023

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blistala je Crvena zvezda i u generalnoj probi pred start sezone savladala Italijane rezultatom 5:0, a mnogo razloga za zadovoljstvo posle meča imao je generalni direktor srpskog šampiona Zvezdan Terzić.

TERZIĆ ISPUNIO OBEĆANJE: Generalni direktor Zvezde PODIGAO delije na noge posle PETARDE protiv Fiorentine!

Foto: FK Crvena zvezda

Rapsodija Crvene zvezde u prijateljskim mečevima nastavljena je i posle generalne provere, u kojoj su izabranici Baraka Bahara deklasirali Fiorentinu s' 5:0!

Nije greška, finalista poslednjeg izdanja Lige konferencija petardiran je na stadionu "Rajko Mitić" pred 36.822 navijača srpskog šampiona, koji su sa nezapamćenim ovacijama i aplauzima nagradili svoje ljubimce za prikazano protiv italijanskog velikana.

Kao na traci ređali su se golovi Olajinke, Ivanića, Krasoa, pa opet bivšeg napadača praške Slavije, da bi jagodu na šlag koji je ukrasio tortu stavio Osman Bukari iz penala.

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

Zato je osmeh na licu generalnog direktora crveno-belih Zvezdana Terzića govorio više od reči:

- Drago mi je što je skoro 40 hiljada zvezdaša imalo priliku da večeras uživa u fudbalskoj rapsodiji Crvene zvezde. Fiorentinu koja je prošle sezone igrala finale Lige konferencija i koja spada među najbolje klubove u Italiji smo, ne samo pobedili 5:0, nego smo je u potpunosti nadigrali, a rezultat je mogao da bude i ubedljiviji. Rekao sam da hoću hrabru i napadačku Crvenu zvezdu, koja ne respektuje nijednog protivnika - rekao je Terzić i nastavio:

- Volim da vidim da Zvezda igra napadački, da deluje nadmoćno u odnosu na  kvalitetnog rivala, da smo brži, snažniji, fudbalski potkovaniji. Sve ono što smo najavili pre šest meseci, to smo i uradili. Rekao sam da će navijači biti svedoci stvaranja jedne nove, moćne, evropske Crvene zvezde.

Republika

Foto: Starsport

Piter Olajinka i Žan Filip Kraso slave gol protiv Fiorentine

Osvrnuo se i na jesenju premijeru na startu Mozzart Bet Superlige Srbije, u kojoj klub sa Marakane juri sedmu uzastopnu titulu:

- Verujem da će u nedelju od 20 časova na otvaranju sezone protiv Vojvodine, biti još više navijača nego večeras. Zvezda je sinonim za efikasan fudbal i mislim da je to ono što svakom zvezdašu prija da čuje. Još jednom pozivam sve navijače da što pre kupe sezonske „Premijum“ ulaznice dok ih još ima, biće mnogo razloga za radost i sreću ove sezone - rekao je Terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading