OGLASILI SE OLAJINKA I KRASO: Zvezdini golgeteri sijaju od sreće nakon uspešne generalke!

Autor:

Sport

26.07.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna partija srpskog šampiona ohrabrila delije uoči starta nove sezone.

OGLASILI SE OLAJINKA I KRASO: Zvezdini golgeteri sijaju od sreće nakon uspešne generalke!

Foto: Starsport

Olajinka i Kraso slave gol protiv Fiorentine

Fudbaleri Crvene zvezde deklasirali su Fiorentinu sa 5:0, a utiske nakon generalne probe pred početak prvenstva Srbije iznele su novajlije - Piter Olajinka i Žan Filip Kraso.

Utakmica je bila veoma dobra, očekivao sam da će biti malo teža. Uradili smo sve kako smo želeli, brzo i efikasno. Zadovoljan sam što sam postigao dva gola. Utakmica je išla u smeru u kom smo želeli, svi smo srećni i zadovoljni zbog rezultata - naveo je Olajinka, a potom je dodao:

Nisam očekivao da će Mitrović poslati loptu ka meni, mislio sam da će šutirati, ali lopta je stigla do mene i uputio sam udarac levom nogom. Golman Fiorentine je pokušao da sačuva gol, ali sam bio malo brži od njega, što je bilo dovoljno za novi pogodak - zaključio je dvostruki strelac protiv "viole".

Napadač iz Obale Slonovače apostrofirao je da su crveno-beli sjajno otvorili susret.

Utakmica je bila zaista dobra, igrali smo onako kako smo se i dogovorili. Otvorili smo utakmicu na sjajan način, stvorili nekoliko prilika, a zatim i postigli golove. Što se tiče mog gola, kada igram ne razmišljam mnogo, donosim odluke po osećaju i čini se da mi dobro ide.

Izabranici trenera Baraka Bahara prikazali su fokus tokom svih 90 minuta utakmice.

Kada počne utakmica, želimo da postižemo golove i asistiramo, razmišljamo o tome i dajemo sve od sebe kako bismo ostvarili željene ciljeve, to je naš posao - jasan je bio Kraso.

Podsetimo da će Zvezda u nedelju od 20 časova ugostiti Vojvodinu u prvom kolu Mozzart Bet Superlige Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading