ZVEZDA IMA STRAŠAN TANDEM: Olajinka otkrio tajnu njegove i Krasoove konekcije!

Autor:

Sport

12.07.2023

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nigerijac upisao prvenac u crveno-belom dresu.

ZVEZDA IMA STRAŠAN TANDEM: Olajinka otkrio tajnu njegove i Krasoove konekcije!

Foto: FK Crvena zvezda

Piter Olajinka

Fudbaler Crvene zvezde Piter Olajinka izjavio je da je imao odličnu saradnju sa Žanom Filipom Krasoom na meču protiv Fenerbahčea u trećem kolu "Pari kupa" u Sankt Peterburgu.

Crvena zvezda je osvojila turnir u Rusiji, pošto je savladala Fenerbahče 3:1. Olanjinka je na ovom duelu postigao svoj prvi gol u crveno-belom dresu već u 20. sekundi.

- Sjajan meč, svi smo bili na nivou i timski došli do pobede i trofeja. Srećan sam zbog toga. Očekujem još mnogo trofeja i ovakvih trenutaka u Zvezdi - izjavio je Olajinka, prenosi zvanični sajt kluba.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Piter Olajinka protiv Fenerbahčea

On je bio asistent kod drugog gola Crvene zvezde, koji je postigao Mirko Ivanić.

- Definitivno najbrži gol koji sam postigao u karijeri. Što se Ivanićevog gola tiče, gađao sam drugi ugao, on je samo potvrdio, ali da, on je strelac i veoma sam srećan zbog toga - dodao je napadač crveno-belih.

On je priznao da je imao odličnu saradnju sa Krasoom.

- Pre meča smo razgovarali o tome kako ćemo da igramo i ko će da se kreće gde. Razumemo se na terenu, sjajno mi je asistirao - istakao je Olajinka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading