KAKVA ZVEZDA? STRAŠNA ZVEZDA! Crveno-beli RAZBILI Fenerbahče i osvojili turnir u Rusiji! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.07.2023

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Srbije dominantno do titule na Pari kupu.

KAKVA ZVEZDA? STRAŠNA ZVEZDA! Crveno-beli RAZBILI Fenerbahče i osvojili turnir u Rusiji! (VIDEO)

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Fenerbahče sa 3:1 (2:0) u poslednjoj utakmici na turniru u Sankt Peterburgu, čime su obezbedili pehar Pari Premijer kupa.

Crveno-beli su poveli već posle 20 sekundi igre, kada je Piter Olajinka zatresao mrežu Turaka.

Izabranici Baraka Bahara su dominirali u prvom poluvremenu, a to su na kraju i naplatili u 39. minutu, kada je Mirko Ivanić lepu akciju krunisao pogotkom kojim je duplirana prednost šampiona Srbije.

Igrao se 43. minut kada je Zoran Popović pokazao da se u odsustvu Omrija Glazera najozbiljnije može računati na njega, pošto je skinuo zicer Mičiju Bačuajiju.

U većem delu drugog poluvremena nije bilo pravih šansi, a Turci su maltene ni iz čega prepolovili zaostatak golom Žoao Pedra u 79. minutu.

Sve dileme oko pitanja pobednika otklonio je Vladimir Lučić koji je samo četiri minuta kasnije pobegao odbrani Fenerbahčea i rutinski je zatresao mrežu.

Crvena zvezda je meč započela u formaciji 3-4-2-1, u sledećem sastavu:

Popović - Eraković, Mijailović, Dragović - Bukari, Stamenić, Kangva, Mitrović - Ivanić, Olajinka - Kraso.

Bahar na poluvremenu nije pravio izmene, ali je kasnije u toku drugog dela ukazao priliku Spajiću, Rodiću, Nedeljkoviću i Mijatoviću koji su ušli u 62. minutu. Potom su na teren u 71. minutu zakoračili Lučić i Šljivić, a ubrzo posle toga su šansu dobili i Kanga i Ado. Poslednjih 10 minuta su za Zvezdu odigrali još Milunović i Nikolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading