BAHAR ZAGRMEO: U Zvezdi se trofeji podrazumevaju! Ovo je samo početak!

Autor:

Sport

12.07.2023

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener šampiona Srbije ponosan na svoje pulene posle osvojene titule na Pari kupu.

BAHAR ZAGRMEO: U Zvezdi se trofeji podrazumevaju! Ovo je samo početak!

Foto: FK Crvena zvezda

Barak Bahar

Fudbaleri Crvena zvezde osvojila su prestižni Pari kup, a fantastičnu igru potvrdili su i na poslednjem susretu kada su sa 3:1 savladali Fenerbahče. Utiske posle meča, ali i turnira izneo je šef stručnog štaba Barak Bahar.

Veoma važna utakmica za nas, ali i pobeda. Upisali smo tri trijumfa i osvojili prestižni Pari kup. Ipak, najvažnije je da napredujemo u svim segmentima i da ono što radimo na treninzima prenosimo na teren. U prvom poluvremenu smo i kreirali i realizovali prilike. U drugom je to bilo malo slabije, ali normalno je da bude tako nakon više od tri nedelje priprema. Zadovoljan sam radom, kako igrača, tako i stručnog štaba, naravno i ponašanjem, željom za pobedom i napretkom - počeo je Bahar.

Stručnjak iz Izraela najavljuje da je ovo samo početak. 

- U Zvezdi se trofeji podrazumevaju, i naravno da želimo da ih osvajamo. Danas smo savladali odličnu ekipu sa kvalitetnim pojedincima. Bitno je pobediti, bez obzira na to da li je prijateljska utakmica, pogotovo sada, kada se povezujemo i upoznajemo. Ipak, utisak mi je da smo se, i moj stručni štab, i ja već prilagodili na Zvezdu. No, ovo je samo početak, nastavićemo da radimo.

Nema sumnje da su zvezdaši oduševljeni nastupima kluba tokom priprema.

- Drago mi je što su zvezdaši srećni. Verujem da su nas gledali i da im prija što smo pobedili tri kvalitetne ekipe. Obećavam da ćemo anstaviti da radimo i napredujemo, te da će biti još momenata za slavlje. 

Imala je Zvezda tri jaka testa u Rusiji...

Drugačiji su timovi, ali prva utakmica protiv Zenita je bila najteža. Znali smo i da je Fenerbahče organizovan i talentovan tim, ali smo dobro ušli u susret. Nefči je takođe dobra ekipa. Hteli smo da se testiramo protiv tri kvalitetna tima, i mislim da smo to uspešno učinili.

Nije želeo Bahar da komentariše suđenje za razliku od kolege iz Fenerbahčea.

Nikad nisam pričao o sudijama i ne planiram to da počnem da radim. Mene zanima moj tim, kako izgleda posle pripremnog perioda. Zadovoljan sam, tako da je to ono što je najvažnije i sad nastavljamo dalje. 

Olanjinka se upisao u strelce posle 20 sekundi na susretu s Fenerbahčeom.

Možda sam imao i brži gol, ali lepo je kad počneš utakmicu pogotkom. Na odličan način smo startovali susret, pripremali smo se za to, da budemo agresivni i da napadamo. Bilo je dobro prvo poluvreme, mislim da smo mogli da budemo i efikasniji - istakao je Bahar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading