ZVEZDA NA KOTI 114 I DIŠE ZA VRAT REKORDERU REALU! Na prvu od osam prepreka navijači mogu za samo 400 dinara

Autor:

Sport

01.08.2023

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se niz nepobedivosti crveno-belih na Marakani

ZVEZDA NA KOTI 114 I DIŠE ZA VRAT REKORDERU REALU! Na prvu od osam prepreka navijači mogu za samo 400 dinara

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde novu sezonu u Superligi Srbije započeli su ubedljivim trijumfom protiv Vojvodine (5:0) i sada su na koti od 114 mečeva bez poraza na Marakani, pa ih svega osam utakmica na svom stadionu deli od rušenja čuvenog rekorda Real Madrida.

Niz najtrofejnijeg kluba sveta datira iz perioda od 1957. do 1965. godine, dok su crveno-beli svoj započeli sada već davnog 18. aprila 2017. godine, takođe protiv Novosađana. Podsećanja radi, prvak Srbije slavio je sa 2:0 golovima Gelora Kange i Srđana Plavšića i od tada nije uzgubio nijedan meč pred delijama u elitnom rangu srpskog fudbala.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

STIŽU U POMOĆ: Delije

U slučaju da na narednih osam mečeva ostane neporažena, Zvezda bi vredno dostugnuće mogla da obeleži 10. decembra kada u Ljutice Bogdana stiže lučanska Mladost. Prethodno će četa Baraka Bahara na Marakani ugostiti Napredak, Spartak, Novi Pazar, TSC, Radnički iz Niša, Javor i Radnik. 

Dakle, Kruševljani su prva naredna prepreka i to već u subotu od 20.05, a ulaznice se puštaju u prodaju sutra (sreda). Doduše, jedno putem interneta, dok će na blagajnama moći da se kupe u petak, 4. avgusta, od 10 do 18 sati, kao i u subotu na dan utakmice od 12 časova pa do početka susreta. 

Cene ulaznica su sledeće:

 
Sever: 400 dinara
Istok: 500 dinara
Zapad: 700 dinara
Loža Siniša Mihajlović: 1400 dinara
VIP 1 i 2: 6500 dinara
VIP Galerija: 8000 dinara

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading