DEKIJEV SIN GRABI KA PRVOM TIMU: Filip Stanković branio za Inter i protiv PSŽ, prethodno zaustavio čak i Ronalda!

Autor:

Sport

01.08.2023

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vice-prvak Evrope računa na srpskog golmana

DEKIJEV SIN GRABI KA PRVOM TIMU: Filip Stanković branio za Inter i protiv PSŽ, prethodno zaustavio čak i Ronalda!

Foto: Starsport

Nastavlja se dinastija Stanković u Interu. Nakon Dejana Stankovića, člana kuće slavnih i klupske legende neroazura, na vrata prvog tima kuca i golman Filip Stanković (21).

Republika

Foto: www.profimedia.rs

PONOSAN: Dejan Stanković

Naime, Dekijev sin bio je prva opcija među stativama aktuelnog vice-prvaka Evrope u sva tri dosadašnja pripremna meča. Stanković je, naime, dobio poverenje šefa struke Simonea Inzagija najpre protiv anonimnog Pergoleteza (10:0), potom je zaustavio Ronalda i njegov Al Nasr (1:1), a naposletku je bio akter trijumfa protiv protiv Pari Sen Žermena danas (2:1). 

Na vodenicu mu ide činjenica da je Andre Onana, prošlosezonska jedinica, nedavno prešao u Mančester junajted za 50.000.000 evra, te da je Damir Handanović otišao u penziju, ali je mladi Srbin na sjajan način iskoristio minute i šansu koja mu se ukazala.

Prethodno je bio na pozajmici u holanskom drugolišagu Volendamu, gde je takođe ostavio dobar utisak prošle sezone. Na 64 utakmice primio je 113 golova, a odbranio je i neke bitne penale. Po specijalizovanom sajtu "transfermarkt" vredi 2.000.000 evra.

Međutim, izvesno je da će Inter u narednom periodu angažovati još jednog čuvara mreže, pošto trenutno računa još samo na Gabrijela Brazaa (22) i Rafaelea di Đenara.

Treba napomenuti da je u pripremnom periodu šansu dobio i mlađi Dekijev sin Aleksandar Stanković (17), ali će u konkurenciji fudbalskih aždaja u veznom redu Intera verovatno ponovo biti poslat na kaljenje.

Podsetimo, Stanković senior bez posla je nakon što je napustio trenersku poziciju u Sampdoriji.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading