POTRES NA APENINIMA: Milinković-Savić blizu TRANSFERA KARIJERE!

Autor:

Sport

25.07.2023

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije privukao pažnju evropskog velikana.

POTRES NA APENINIMA: Milinković-Savić blizu TRANSFERA KARIJERE!

Foto: Tanjug/AP

Vanja Milinković-Savić, golman fudbalskog kluba Torino, nalazi se na meti Intera, koji je u potrazi za novim čuvarem mreže.

Klub iz Milana je nedavno ostao bez dva golmana, pošto su "grad mode" napustili Andre Onana, koji je pojačao Mančester junajted, odnosno Samir Handanović.

Čelnici nero-azura su cele sezone imali na oku srpskog golmana koji je često prikazivao odlične partije na golu "bikova".

Posle nekoliko pokušaja da dovedu druge golmana, pre svega Emilia Audera iz Sampdorije, te Anatolija Trubina iz Šahtjora, na "Đuzepe Meaci" su pažnju preusmerili na čuvara mreže reprezentacije Srbije.

Foto: Tanjug/AP

Vanja Milinković-Savić

Ipak, posao je daleko od realizacije, pošto Torino za svog golmana traži 20 miliona evra, koje Inter i dalje nije spreman da plati, prenosi Mozzart Sport.

Srpski čuvar mreže je vezan ugovorom za Torino do leta 2026. godine, tako da će Inter morati da bude daleko izdašniji u ponudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading