OD PAKLA DO RAJA! Nemanji Radonjiću ukazana OGROMNA ČAST! (FOTO)

Autor:

Sport

23.07.2023

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postao je jedan od ključnih igrača Torina.

OD PAKLA DO RAJA! Nemanji Radonjiću ukazana OGROMNA ČAST! (FOTO)

Foto: Starsport

Nemanja Radonjić

Nemanja Radonjić jedan je od najboljih srpskih fudbalera, ali je zbog "lude" glave njegova karijera često išla nizbrdo.

Često je punio novine dešavanjima van terena, a poslednji put bio je centralna tema medija kada se sukobio sa trenerom Torina Ivanom Jurićem.

Taj sukob Srbina i Hrvata je prošlost, a Radonjić se izborio da od pakla u Torinu stigne do samog raja, te mu je ukazana ogromna čast i u narednoj sezoni na leđima će nositi dres sa brojem deset!

- Ima onih koji su izabrali da otvore novu stranicu i promene broj u odnosu na prošlu sezonu. Među ovima i Nemanja Radonjić, koji u drugoj godini sa Torom želi da zadivi i pronađe kontinuitet. Učiniće to u dresu sa brojem 10, koju je u januaru oslobodio oproštaj njegovog prijatelja i sunarodnika Saše Lukića. Važna odgovornost za Radonjića, pozvanog da nosi istorijski dres koji su nosili igrači velikog kalibra, Valentino Macola, Klaudio Sala i Renato Zakareli. Luka Gemelo takođe menja broj i uzima broj 1 - navode torinski mediji. 

 

 

Dakle, Radonjić će naredne sezone imati čast da nosi "desetku" na leđima i na taj način predvodi Torino u Seriji A. Reprezentativac Srbije je za "bikove" do sada odigrao 30 utakmica na kojima je postigao četiri, a namestio tri gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading