POTRES U HUMSKOJ ZBOG BRUTALNOG POJAČANJA: Bivši as Mančester sitija POTPISUJE za Partizan!

Autor:

Sport

31.07.2023

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grobari sa nestrpljenjem čekaju zvaničnu potvrdu transfera koji je pred realizacijom.

POTRES U HUMSKOJ ZBOG BRUTALNOG POJAČANJA: Bivši as Mančester sitija POTPISUJE za Partizan!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana slave gol u Bačkoj Topoli

Bivši reprezentativac Srbije Matija Nastasić na korak je do povratka u Partizan, otkrio je Milivoje Ćirković, član skauting službe crno-belih.

Trener "parnog valjka" Igor Duljaj ima suženu rotaciju na poziciji centralnog defanzivca, pa će nekadašnji fudbaler Mančester sitija i Šalkea predstavljati ogromno pojačanje za borbu na tri fronta.

Svi igrači koji su stigli deluju jako dobro. Imali su mnogi ponude i drugih klubova i to je uticalo da ne budu ranije sa nama. Da su stigli pre 15 ili 20 dana sve bi bilo mnogo bolje. Imamo sad ovu nedelju pred nama da se uigraju. Saldanja je odmah dao gol, Nikolić je igrač poteza, Severina je pokazao da ima kvalitet, ali je još nespreman. Natho je dao gol i namestio jedan, promašio je penal, ali takvij je dao hiljadu. Nedostaje nam jedan igrač na poziciji štopera. Čekamo Nastasića, blizu je – naveo je Milivoje Ćirković za "Hotsport".

Republika

Foto: Profimedia

Ćirković otkrio - Nastasić blizu Partizana

Podsećanja radi, 30-godišnji štoper je veoma rano napustio tabor Partizana prešavši u redove Fiorentine. Prošle sezone branio je boje Majorke, a dres "orlova" nosio je 34 puta. Sada je na pragu drugog mandata u Humskoj...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading