PARTIZAN SPREMIO "BOMBU"! Bivši reprezentativac Srbije stiže u Humsku!

Autor:

Sport

20.07.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odavno je želja crno-belih.

PARTIZAN SPREMIO "BOMBU"! Bivši reprezentativac Srbije stiže u Humsku!

Foto: Starsport

Stadion u Humskoj ulici

Mesecima unazad ime Matije Nastasića pominje se kao potencijalno pojačanje u Humsku, a želju da nekadašnjeg igrača Partizana ponovo vide u omiljenom dresu, ne kriju ni grobari.

Uskoro bi mogao njihov san da postane realnost, budući da je vrhuška "parnog valjka" stupila u ozbiljne pregovore sa agentima iskusnog defanzivca, pa je sve izvesnije da će se bivši reprezentativac Srbije vratiti u klub gde je i ponikao. 

Početkom leta Nastasić je ostao bez angažmana, obzirom da mu je istekao ugovor sa španskom Majorkom. Nasuprot tome, četvrtofplasirani klub Superlige Srbije posle odlaska crnogorskog reprezentativca Igora Vujačića, traga za novim iskusnim štoperom, koji bi bio predvodnik mlađim saigračima na toj poziciji, a sve vodi ka tome da to bude Matija.

Foto: Profimedia

Matija Nastasić u dresu Fjorentine

Izvesno je da bi crno-beli napravili "bingo" dovođenjem Nastasića, koji bi istovremeno dobio šansu da rehabilituje karijeru posle lošijih izdanja u Fjorentini i Majorci, ako se zna da je prethodne sezone u dresu ostrvljana upisao 18 utakmica u La ligi i Kupu Kralja. 

Oduvek je Nastasić javno priznavao da bi voleo da se jednog dana vrati u Humsku ulicu. Srpski štoper nije dobio priliku da debituje za crno-bele, jer je još kao tinejdžer prodat "violi", a kasnije je reputaciju izgradio u Mančester sitiju i Šalkeu. 

Šef struke Partizana Igor Duljaj na štoperskim pozicijama ima Svetozara Markovića, Sinišu Saničanina i bisera Mihajla Ilića. Ipak, povratkom Nastasića mladi trener crno-belih nastavio bi tradiciju gajenja vrhunskih igrača na ovim mestima u timu, jer su Stefan Savić, Marko Jovanović, Nikola Milenković i Strahinja Pavlović uz sebe uvek imali saigrača sa ogromnim iskustvom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Mpero

21.07.2023 14:23

Francek spremio bombu za igrace imaju vodu gsp im poklonio 2 cisterne vod